İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sagopa Kajmer - Kafile çıktı

System32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EE alan dinleyen varmı ?

picture.aspx

ALBÜMDEKİ PARÇALAR

1-BAYTAR - SAGOPA KAJMER
2-YAR - SİTEM DEPRESİF(FEAT.MOZOLE MIRACH)
3-EVVELA ELVEDA - RAFFİNE
4-GÜNLÜKLERİM AYLIK OLMUŞ - ABLUKA ALARM
5-SANSÜR PERDESİ - SAGOPA KAJMER
6-LA KAYYUME ILLAHU - KOLERA
7-YAŞANANLAR VAR - RAFFİNE
8-SUAL - LEADRİ
9-SEVEMEDİM VEDALARI - KOLERA(FEAT.MOZOLE MİRACH)
10-DİYET - ZET
11-ONCA SANE VARKEN - MOZOLE MİRACH
12-İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ - SAGOPA KAJMER
13-EŞGALİMDİ EŞKIYA - ABLUKA ALARM
14-İSTEDİĞİMİ VERİN(FEAT.RAFFİNE) - ZET
15-YAŞAMADIM RELAX - SAVAŞ
16-KAFİLE - KUVVETMIRA RAP STICKS

Türk rap müziğinin en üretken ismi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz), Kolera (Esen Güler) kendi plak şirketleri olan Melankolia Müzik'i kurdu. Bu şirketten çıkan ilk albüm olma özelliğini taşıyan Kafile, aynı zamanda; rap'in yeni yeteneklerine yer vermesiyle de
dikkatleri çekmekte.
Kayıtları Kuvvetmira Stüdyosu'nda yapılan albümün prodüktörlüğünü Sagopa Kajmer üstlendi.
Albümün içerisinde Sagopa Kajmer ve Kolera'nın yanı sıra; Raffine, Zet, Abluka Alarm gibi bir çok yeni yetenek de yer almakta.
Türkiye'nin en iddialı Türkçe rap karması olan Kafile albümü 16 şarkıdan oluşmakta.
Lirikal ve müzikal açıdan bir çok farklı rap stilini içinde barındıran Kafile albümü, bu türü sevenler için koleksiyon değeri taşımakta.
Keyifle dinlemeniz dileğiyle.

İMM MUSIC

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdiden uyarayım, albüm mp3 linki gibi şeyler vermeyin bu başlık altında :rolleyes:

System32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben kendi konuma kendim yorum yapayım...

Sagopa Kajmer Türkçe rape en fazla emek harcayan adamdır. Millet 4 ayda 3 parça, 2 remix yapıp albüm çıkarıyor. Adam 6 günde 9 şarkılık EP çıkartıyor. Askerde bile olsa Türkçe Rape sonuna kadar destek oluyor.

Snippet den albümün ne kadar kaliteli olduğu anlaşılıyor. İçinde sadece sago değil bir çok kaliteli isim var.

Türkçe rape destek olalım. Ve orjinal albümü alalım diyorum.

Melankolia Recordz
Sagopa Kajmer yo
2, çift 0, 6 Yea!

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sagopa'dan başka kimsenin albümünü almadım bugüne kadar.Albümün hakkını ver hakkını deseler albümün hakkını gerçekten veren ender kişilerdendir.Yaptığı albümlerin verdiğiniz paradan daha fazla değerli olan albümler yapıyor bu bir gerçek.Bu işi fazlasıyla iyi yapiyor...Sagopa KAJMER !

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bende Sagonun iki albümünü netten indirmiştim ama bu sefer satın alıcam gidip .

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Albüm doldurmak için yapılan hiçbir parçası yok. Bugüne dek dinlediğim tüm şarkıları gerçekten inanılmaz güzel ve ben dinleriken inanılmaz zevk alıyorum. Günde en az 4-5 kez halen vasiyet ve maskeli balo adlı şarkılarını dinliyorum. Bu adam bu işi sevrek yapıyor gönlülden yapıyor ve o yüzden bir numara olmayı hak ediyor benim gözümde...

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Beklediğim gibi değil. Hep Feat yapmış ...

I

i.s.a.q

Misafir
Ben saopa dinlerim

evimde hatta 1 adet orjinal cd si bile var.

ancak sagopa hiçbir zaman ''DJ'' Sıfatından öteye gidemeyecektir.

Bir arkadaşımız demişki herkes bılmem nekadar zamanda album yaparken o 6 günde 9 şarkılık EP çıkarıyor.

1.cisi sagopa herkes değil kendisine ait Müzik Şirketi Ve Kayıt Stüdyosu var.

2.cisi Sagıopanın bugune kaar yaptıgı %80 evet abartmıyorum %80 şarkıların Müziklerinin tamamı YABANCI ŞARKILARDAN ALINTIDIR.

İyi bir söz yazarıdır.Ancak Sagopa ne bir sanatçı nede bir muzisyendir.

O Sadece DJ olarak kalacaktır.

Saygılar.

Yeah Sagopa Keyah..

System32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yabancı şarkılardan alıntı filan değildir. Sago nun bu konuda geniş açıklamaları var. Okuyan bilir.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
i.s.a.q' Alıntı:
2.cisi Sagıopanın bugune kaar yaptıgı %80 evet abartmıyorum %80 şarkıların Müziklerinin tamamı YABANCI ŞARKILARDAN ALINTIDIR.

Kendisine ait olan hiçbir Türk rapçi yoktur.Yabancılar da alıntı yapıyor ama hepsi onaylı yani çalıntı değil ama alıntı olması doğru olabilir..

I

i.s.a.q

Misafir
the_alorak' Alıntı:
Kendisine ait olan hiçbir Türk rapçi yoktur.Yabancılar da alıntı yapıyor ama hepsi onaylı yani çalıntı değil ama alıntı olması doğru olabilir..

ÇALINTI Demedim ALINTI dedim

;)

I

i.s.a.q

Misafir
System32' Alıntı:
Yabancı şarkılardan alıntı filan değildir. Sago nun bu konuda geniş açıklamaları var. Okuyan bilir.

forumda mp3 yayınlamak yasak değilse 50 yi aşkın şarkı zaten tespit edilmiş durumda hepsini burda yayınlayabilirim

saygılar.

System32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
i.s.a.q' Alıntı:
forumda mp3 yayınlamak yasak değilse 50 yi aşkın şarkı zaten tespit edilmiş durumda hepsini burda yayınlayabilirim

saygılar.
o klişe şeyi biliyorum. Sagopa Kajmerin mesajını aynen yazıyorum

Sagopa Kajmer' Alıntı:
bir takım yerlerde karalama lekeleme organizasyonları var su anda.bu nedenle biraz daha dikkatli olun.okuyacaklarınızı bildigimiz icin sunu belirtmek isterim;herkesin agzi torba degil ki buzelim,cok igrenc yazılar yazılmıs.hatta biri trakonya nın basındaki bos sample ı kesip uzerine drum yazıp ahaaa sago beat calmış ayagına bile girmiş.bunlar aslında bizim cokda guldugumuz cırpınma hareketleri.ne yazık ki 8 senedir bu embesil -seytan maskotu arkadaslarla ugrasıyorum.yani ben bu yazılara o kadar alıştımki,bilenler bilir beni:)

I

i.s.a.q

Misafir
System32' Alıntı:
o klişe şeyi biliyorum. Sagopa Kajmerin mesajını aynen yazıyorum

Ben Rapçi değilim sagopanın diss yapacağı kapasitede bir rap şarkıcısı yada grubuda değilim.Bu Cevap çok ezik bir cevap tartışmak ıstemıyorum ama daha 2 gün önce bir pistanbul partisinde kavga çıkarım 3.cü şarkıda sahneden inip giden adam bu.

Birisi demişki rap şarkılarının muzıklerı hep alıntı.Alıntı ne demek ya Duygu Müziktir bugun sagopanın buralara gelmesınde Müziklerin hiçbir etkisi yoksa ozaman ben 6,5 yıldır Boşuna Müzikle uğraşıyorum.

Bir Beste vardır.Sadece söz yada sadece müzik olarak alamazsınız.Beste komple bir bestedir.

Sagopa Müzikleri Yurt Dışından alıyor diye ona KÜFÜR Edecekte değilim.Evet beğenıyorum sagopayı.Ancak Sagopa Manyak bir Sanatçı Manyak bir Muzısyen Laflarınada acaip derecede gülüyorum.

Sagopa Kalitesini yansıtamıyor Bu yorumundan sonra artık hala PROFESYONEL olmadığını düşünüyorum.

Umarım bir gün olur.

O İyi bir ''DJ''

Saygılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.