İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şahan Gökbakar'ın Çılgın Projesi :)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
main-ad580bd5-d2f9-4d48-8849-f29894476632.jpg

1-Kanal Trabzon: Trabzon'dan başlayarak İskenderun körfezine uzanacak.

Akdeniz'de hamsi avlanacak.

2- Kanal Güdül: Karadeniz ile Akdeniz'in birleşmesinde Ege dışlanmayacak.Gâvur İzmir ıslah olacak.

3-Ankara adası: Ankara'ya deniz getirilmek suretiyle, Sakarya Caddesi sahilinde bira içilip, üst geçitten olta sallandırmak mümkün olacak.

4-İki Karadeniz: Bu kanallardan çıkan topraklarla Karadeniz doldurulup Rusya'yla birleşecek, iki ülke arasındaki ziyaretler kolaylaşacak. Bilâhare, burada " Kanal Moskova" açılması ile ilgili araştırmalar başlayacak.

5-Eskişehir'in Akdeniz'le buluşması: Eskişehir'e suni denizler yapmaktansa; Eskişehir, Akdeniz'e nakledilecek.

6-Karadeniz'in Yeşil Adası Kıbrıs: Ada'yı, Akdeniz'den Karadeniz'e sevk etmek suretiyle, Kıbrıs sorununa kesin çözüm bulunacak

7-Yozgat Gölü: Van Gölü boşaltılarak, Yozgat'ta yeniden oluşturulacak. Her projeye gerekçe şart değil! Van Gölü milyonlarca yıldır aynı yerde, hareket olsun...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
atay üstadım bişey diyim mi, harbi süper olur, trizm cenneti oluruz şaka maka :D

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Yayınladığım "en çılgın proje" alıntı arkadaşlar ben yapmadım, çok güldürdü beni, konusu gelmişken paylaşayım istedim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.