İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sahibinden Hakkında

EyupogluMedya

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
24 Ağustos 2013
Mesajlar
47
Reaction score
0
Konum
İzmir
Merhaba arkadaşlar ilk defa ilan veriyorum. Nikah şekeri olarak verdim ve ücretsiz deneme amaçlı.Şimdi benim aklıma şu geldi.Parasız verdiğim için aramalarda çıkma ihtimali yok mu ? Birde diyelim ki bir iki hafta sonra nikah şekeri kelimesinde bu ilan birinci sıraya gelse ben ilanı ücret ödeyip sildirmeyebilirmiyim ? Ücretler ne kadar ?
İlanım : http://www.sahibinden.com/ilan/alis...panyali-sticker-nikah-sekeri-208018387/detay/
 

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
2,295
Reaction score
70
Konum
İstanbul
Merhabalar, ucretsiz verdiginiz ilanlardada aramalarda yer alirsiniz. Kazanc kapisi saglamak adina belirlediginiz kategoride doping ile yukselmeniz adina sahibinden bu sistemi uyguluyor. Parali/parasiz yer alirsiniz. Kelimede yukseldiginizde silme olayi yok yalniz ayni sizin gibi ornegin ben satis yapiyorsam ve dopingliysem siz benim altimda dusersiniz, bazi kelimeleri yazarak bunu deneyebilirsiniz. Tam hatirlamiyorum ucretleri ama yeni ilan eklerken secenek olarak sunuyor size orada fiyatlar mevcut. Ilaninizi actiginizdada buyuk ihtimal ekranda gozukur.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst