İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sahibinden şirinmi şirin bi kedi

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Şehir dışına çıkmam gerektiği için odiş adlı şirin mi şirin kedime sıcak bi yuva arıyorum.

Kendisi yavruyken sokakta bulunmuş olup cins ev kedilerinden daha iyi hale gelmiştir.Mavi gözleri her renkten kürkü tombiş şirin bi suratı (kendi zayıf sayılır ama) vardır.

Açıktığı zaman yalakalık yapar miyavalar.Baktınız ilgilenmiyosunuz mama kabını önünüze dişliyerek getirir.

Kötü özelliği sabah 10 dan sonra sizi mutlaka uyandırır:D

Bahcede bakım içinde uygundur minyatür bi kaplandır kendisi sinekleri ible yakayabilir.

Bakarım diyenlere 5-6 paket kuru mama alıp yollıyacam :D

Ha bu arada en önemliside tuvaletini mutlaka kumuna yapar kedilern %80 de bu alışkanlık çok zor kazandırılmaktadır.Sıkışsa bile kumuna ulaşmaya çalışır oda olmadı miyavlamaya başlar:)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
bana verirmisin kanka ? :eek:
gör bak 3 haftaya kalmaz kaplan gibi yaparım onu :(

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Bana ver, bizim köpeğe savunma ve saldırma tekniklerini öğretmede yardımcı olur :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
kedi55.jpg

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
resmini ekliyecem fotoğraf makinası bulursam:D

selim çok kötüsün :D

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
90 senesinde sokaktan bir yavru kedi bulmuştum eve götürdüm. 17 sene baktım taki 2007 de kardeşim hastalanana kadar ve sapasağlamdı kedi yine ölmedi 17 senenin sonunda hastalık nedeniyle mecburen kediyi yuvaya verdik. Çok üzülmüştüm hatta ağlamıştım bile 17 sene dile kolay eğer şimdi de yeni doğmuş bir çocuğum olmasaydı emin olun sizlerden çok çok çok iyi bakardım. Ama işte kısmet Arkadaşlar lütfen bakabilcek birileri alsın Hayvansever biri kedinin yanlışlıkla bile ayağına bassanız canı yanar.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Fare yakalıyor mu?
Fareden korkuyor mu?

Eylül ayı içerisinde olsaydık, bu kediciğe çok iyi bakacak bir tanıdığıma verebilirdim. Pek sevilesi bişeymiş :D

Not: Konu neden geyik bölümünde?
Not2: Sesin çok metalik çıkmış, kulak cırmalıyor.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Fare yakalıyor mu?
Fareden korkuyor mu?

Eylül ayı içerisinde olsaydık, bu kediciğe çok iyi bakacak bir tanıdığıma verebilirdim. Pek sevilesi bişeymiş :D

Not: Konu neden geyik bölümünde?
Not2: Sesin çok metalik çıkmış, kulak cırmalıyor.

fare gördüşünü sanmıyorum evden dışarı çıkmıyor hiç ama iç güdüsel olarak avcı olduğu kesin sinekleri bile yakalıyor.

Videoyuda yeğenin telefondan çektim sesi inceltmiş bide cekimde dandik olunca öyle çıkmış:D aslında sesi silmiş olmam lazımdı ama yanlış dosyayı atmışım:D

edit:geyik bölümünde çünkü başka bölüm bulamadım:S

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Şimdi sen kediyi eylüle kadar bekletebilekmisin hiç kimseye veremez isen?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Şimdi sen kediyi eylüle kadar bekletebilekmisin hiç kimseye veremez isen?

evet ailemin yanında kalcak kimseye veremessem ama onlarda istemiyorlar bakalım duruma göre bişeyler ayarlıyacam:(

geri sokağa bıraksam yaşayamaz artık biliyorum:(

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet ailemin yanında kalcak kimseye veremessem ama onlarda istemiyorlar bakalım duruma göre bişeyler ayarlıyacam:(

geri sokağa bıraksam yaşayamaz artık biliyorum:(

Sokağa sakın bırakma hocam. Herkes bunu yapıyor, onlarında canlı olduğunu unutmayalım. Kendini onun yerine koy sıcacık bir evin var sana çok iyi bakan bir sahibin var ama birden seni evden dışarı atıyorlar. Çoğu zaman bu duruma düşen hayvanların 1-2 gün boyunca hiç yemek yemediğini ve kuytu bi yer bulup orada sürekli durduğunu duydum.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Sokağa sakın bırakma hocam. Herkes bunu yapıyor, onlarında canlı olduğunu unutmayalım. Kendini onun yerine koy sıcacık bir evin var sana çok iyi bakan bir sahibin var ama birden seni evden dışarı atıyorlar. Çoğu zaman bu duruma düşen hayvanların 1-2 gün boyunca hiç yemek yemediğini ve kuytu bi yer bulup orada sürekli durduğunu duydum.

yok kediler öyle değil zaten birsüre sonra cifleşme güdüyse kendleri gidiyorlar sonra bidaha gleiyorlar ama bunalıma girceği kesin bırakınca alıştırıp alıştırıpmı salsam diyorum.

ama %90 ailemle gitcek onlar bile bukadar kötü olmaz :D

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam webmaster kedisine kum, çiş kültürü neye gerek.
en azından seo felan öğretseydin :)

şaka bi yana ben kedileri çok severim. evde beslemeyi çok istiyorum ama çok gezip, tozmaktan kediye bakmam mümkün değil. kediyi bırak çiçek bile büyütemiyorum.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
2 - 3 aylık konu ama merak etttim Barış ne oldu senin minyatür kaplan kedi ? :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.