İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sahip olduğu siteler Yüzünden Savcılıktan Tarafına Yazı gönderilen varmı...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dosya numarasından " şikayet nedenini" öğren veya öğrensin bir avukat.
ona göre savunma hazırla.
şikayet nedenini öğrenip bana PM lersen bende yardımcı olabilirim
ve bir de acele etme. 7 gün derler ama ucu açıktır onun merak etme :D

relax yani:)
ucu açıktır derken ne kadar :p

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
açıktır işte. kişiye ve duruma göre değişir. Mesajım da gayet açıktır. Fazla kurcalamayın:)

telefonda bilgi vermezler sarget
karakola veya savcılığa bizzat gitmen lazım. veya avukatın öğrenebilir ancak.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
açıktır işte. kişiye ve duruma göre değişir. Mesajım da gayet açıktır. Fazla kurcalamayın:)

telefonda bilgi vermezler sarget
karakola veya savcılığa bizzat gitmen lazım. veya avukatın öğrenebilir ancak.

başka savcılıktan bir iki kişi ile görüşme yaptık onlar arayıp öğrenecekler en geç yarın döneceklerini söylediler... herhangi bir durum olursa favorites dönerim sana

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sarget ciddi bişey olsaydı evrak gelmezdi . Çoktan almışlardı seni . Unuttuğun küçük bir para yada başka şeyde olabilir belki devlet dairesine . Al sen o kağıdı gidip . Belli bir masaya bağlı bişey olsa o masa seni arardı . Demekki çok önemli bişey değil .

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Ev telefonun senin adına mı? Bu telefonla ADSL bağalntısı var mı? Bu bağlantıdan mail yada başka bir haberleşme yöntemiyle tehdit/küfür gibi bir olayı sen yada başkası yaptı mı?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Ev telefonun senin adına mı? Bu telefonla ADSL bağalntısı var mı? Bu bağlantıdan mail yada başka bir haberleşme yöntemiyle tehdit/küfür gibi bir olayı sen yada başkası yaptı mı?

adsl 2 aydır bizim evde daha önce üst komşudan çekiyodum kablosuz bağlantı ile.. hatta babamın üzerine kayıtlı... öyle birşey olacağı ihtimali çok çok düşük.. borç olarakta bildiğim tek birşey var oda askerlik muayenesi... ilk yıl yaptırmayı unutmuştum ondan sonra her yıl düzenli yaptırıyorum.. ama buda çok düşük bi ihtimal çünkü kağıdın üzerinde şikayet var gibi birşey yazıyormuş... bi aksilik çıkmaz ise sabah kağıt elimde olacak öğleden sonrada savcılığa gideceğim...

Daha önceden başına gelmiş bi arkadaş olsaydı en azından fikir alırdım... kime söylesem yalan söle salla gitsin diyo ama ben yalan söylemesinide beceremiyorum :s

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmiş olsun. sonu hayır olur inşallah...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Sanirim kötü birseyki buraya ne oldugunu yazamamis. Ama insallah öyle degildir

şuan için beklemekteyim başka yapacak birşey yok çünkü... Avukatlar ile görüştüm savcılıktan çağıralana ve yeni ifademi verene kadar hiç birşey yapamıyacağımı söyledi... İstanbul adliyesinden çağrıldıktan sonra dav açılıp açılmayacağı netlik kazanacak savcıyı inandırabilirsem büyük ihtimal ile takipsizlik ten dosyayı kaldırabilir.. inandıramaz isem sağlam bir avukat ile savunmaya geçeceğim.. Artık mahkeme ne kadar sürer ne karar çıkar ALLAH kerim... Ama desteğinizi beklemekteyim..

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
okuyordum yazıalrınızıda son mesajalrda arkadaş adslden bahsetmış aklıma bır yazı geldı aradım buldum

http://www.sabah.com.tr/tek101-20061015.html

ınşallah bununla fılan bır alakası yoktur gerçi olsa dırek gelırlerdı belkıde kullandığın ıp ıle ılgılı fılan bır şaıkayettır kafanı bulandırmaya gerek yok pazartesı sabahı dırek gıt oğrenırsın sonucda çok cıddı bır durum osla kağıt yolamazlardı

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çoğunuz Erdal EREN olayını biliyordur sanırım. Devlet tarafından seciliyor 17 yaşında Erdan EREN adındaki öğrenci bir askeri öldürdüğü iddasıyla idam ediliyor. Hikayeyi çoğunuz bilir, bilmiyenler google kullansın. 86 yılında oluyordu olay yanılmıyorsam üstünden baya geçmiş bu sıralarda fln oluyordu sanırım.

Ortada çocuğun yaptığı birşey yok kimseyi öldürmemiş ( araştırırsanız bütün ayrıntıları bulursunuz konuyu dağıtmıyım diye girmiyorum oralara ) Devlet kurban seçmiş sadece şehit askeri kapatmak için.

Allah korusun sanada devlet takmış olmasın çok dikkatli davran. amacım korkutmak fln değil. Türkiye 'de ne olucağı hiç belli olmaz

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Çoğunuz Erdal EREN olayını biliyordur sanırım. Devlet tarafından seciliyor 17 yaşında Erdan EREN adındaki öğrenci bir askeri öldürdüğü iddasıyla idam ediliyor. Hikayeyi çoğunuz bilir, bilmiyenler google kullansın. 86 yılında oluyordu olay yanılmıyorsam üstünden baya geçmiş bu sıralarda fln oluyordu sanırım.

Ortada çocuğun yaptığı birşey yok kimseyi öldürmemiş ( araştırırsanız bütün ayrıntıları bulursunuz konuyu dağıtmıyım diye girmiyorum oralara ) Devlet kurban seçmiş sadece şehit askeri kapatmak için.

Allah korusun sanada devlet takmış olmasın çok dikkatli davran. amacım korkutmak fln değil. Türkiye 'de ne olucağı hiç belli olmaz

Allah korusun yaw :(

trichnosis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu ne yaw . bu olay dallas dizisine dönmüş:D yakında bi kaç yüz cevap olur burada . oku oku sonu gelmedi. biri dur desin bu olaya . arkadaşa ne olduğunu ben söylüyorum "katil uşak:D"

A

alper120

Misafir
mp3 ile alakalidir

korkmana gerek yok bi kağit imzalatiyolar

siteni kapattiğini filan söylüyon

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.