hangi forum mu merak ettim
Sezar'ın forumundan bahsediyor sanırım
hangi forum mu merak ettim
yalanmı , ne çabuk unuttun türk askerini türk milletini osmanlı yı arkadan vurduklarını , ben sevmiyorum , ve oyle olduklarını düşünüyorum,
ayrıca pislerde
Ben çıbanı söyleyim belki iyinet anlamakta zorlanıyordur.
Mywedding başka bir forumda yönetici aynı forumda yönetici olan 2 kişi burada yönetici. orada yönetici olan 10 kişide sistematik olarak mywedding'in mesajlarına destekçi.
Buradan ne çıkıyor? gruplaşma. Başka ne çıkıyor? Paslaşma ve Gooool.
Şimdi aklı başında insanlar düşünür Mywedding ve grub arkadaşları hakaret edince söz söylenmez. neden?
Tabi Mywedding in mesai arkadaşları diger forumdada görevli oldugundan mywedding de orada yöneti oldugundan hemencik duruma el konulur.
Burada hakkı yenilen burada canına tak edilen birileri varsa bunlar en son siz ve sizin takım arkadaşlarınızdır. Banlatma politikanız devam edebilir burada gerçekleri bilenler biliyor susuyorlarsa 2 kuruş ekmek yediklerinden size saygı duyduklarından yada korktuklarından degil.
yazdıklarınızı ispatlarmısınız lütfen yahu , amma çene var ya
niye doğru değilmi niye şaşırıyorsunuz..yapmadılarmı , arkadan vurmadılarmı, ,
yazdıklarınızı ispatlarmısınız lütfen yahu , amma çene var ya
niye doğru değilmi niye şaşırıyorsunuz..yapmadılarmı , arkadan vurmadılarmı, ,
mywedding bir ırka hakaret ediyorsun.
bu davranışını doğru bulmuyorum.kesinlikle ban sebebi olarak de görüyorum
Ya Oktay Sinanoğlu başlığını din allah muhabbetiyle provoke eden ben miyim? Git arkadaşının yazdığı yazıları oku bi öğren ondan sonra gel ya. Sanki başkası açtı konuyu. Dini allahı savunmak kimlere düşmüş yahu, hayret edilesi iş.
tekrar yazma gereği duyuyorum.
bir ırka pisler deme hakkını hiç bir kimse elinde bulunduramaz.
büyük bir saygısızlıkdır bu.
%1500 katılıyorum burası din dil ırk ayrım yeri değil hiç kusara bakmayın arkadaşlar arkadaş doğru söylüyor.Ban Sebebi bu