İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şikayetim Var Sahtekar Mustafa Küçükaslan (dedicatedturk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
http://forum.iyinet.com/paypal-webm...slemleri/225081-26-tl-paypal-alinacaktir.html

Bu konuda paypal almak için kendisi ile anlaşmıştım fakat aradan haftalar geçmesine rağmen bana gelen giden olmadı. Sık sık foruma giren bu üye haftada 1 girmeye başlıyor ve sürekli kaçıyor. Kendisinin nesine hesabına ödeme yaptım ve anında hesabına çekti sonra paypal hesabıma erişemiyorum diyerekten süre istedi kötü niyetli değildir aksilik olmuştur dedim bekledim sonra yine aynı senaryo. Ardından hesaba erişemiyorum iade edeyim dedi 2 farklı banka hesabı birde şans oyunları hesabı verdim neredeyse 2 hafta oldu hala beklemekteyim. Bu saatten sonra iyi niyet arayamam ben. Aldığı helal olmayan 3 kuruş parayı iade edemiyorsa(ki anında hesaba çekmesine rağmen) ticari itibarı yoktur. Ki eski üye az çok biliyorumda eskilerden, bu hallere düşecek biri değildi. Yazık.

Kaan

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Konuya davet edilmiştir.

Yarın akşama kadar online olup da konu ile alakalı olarak şikayeti doğrultusun'da ifadeli açıklamalarını telafüz etmez ise gerekenin yapılacağını arz ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.