İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sahtekar Peep

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
http://forum.iyinet.com/905357-post37.html
19 Temmuz 2010, 00:59
ehliyeti aldığımda bilgiye döner ısmarlıcam
Bu ne demek değildir?
- Bilgiye döner parası göndereceğim demek değildir
- Bilgiye Tekirdağ'da döner, köfte ısmarlayacağım demek değildir
Yani ucu açıktır, yani benim şartlarıma, isteklerime bırakılmıştır bu döner ısmarlama sözü.
Zorla söyletilmemiştir. Zanlı kişi, kendi isteğiyle Bırsalı ve Fenevli olarak isteğini herkesin huzurunda yazılı olarak iletmiştir.
1 senedir süregelen ekonomik kriz sözünü tutmaması için bir engel değildir. İzmir'e kadar gelen, geldiğine dair bir mesaj atar ve sözünü tutmak istediğini söyler.
Yukarıdaki mesajlara bakarsanız, suçlunun suçu sabittir ve sürekli olarak beni ve forum ahalisini oyalamaktadır.
Yönetim sözünü tutmalı ve bu tür kişileri forumda barındırmamalıdır.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Boş ver dostum ya, bi dürüm döner için insanların ne kadar alçalabileceğini gördüm... Yazık gerçekten, yazık... Yönetim göreve!

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hocam siz kavgalımısınız oda senin için konu açmış face de bayan üyeliği var diye :D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Faize bağla, ısmarlamadığı her hafta bir döner daha borçlansın. İnsaf yani banlatmak niye. İyinet köy meydanında sallandıralım, üzerine yazalım döner borcunu ödememiştir - peep sparrow.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
kalemi kır, cezamı kes hakim bey !

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Faize bağla, ısmarlamadığı her hafta bir döner daha borçlansın. İnsaf yani banlatmak niye. İyinet köy meydanında sallandıralım, üzerine yazalım döner borcunu ödememiştir - peep sparrow.
iyi düşünce, ama önce faiziyle döner borcunu ödesin ki 1 sene geçtiğine göre 52+1=53 tane döner eder; sonra da iyinet köy meydanında asalım. Önce asarsak, ödeyemez borcunu.

kalemi kır, cezamı kes hakim bey !
Ulu ve insaflı EIF'i hakim olarak kabul edersen, karar yukarıda yazılmıştır. Yok kabul etmezen; her gün için 100 döner borcun olsun ve borcunu ödedikten sonra asalım ve +malvarlığını iyinete devredelim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.