-US$ 6,32 nerden geldi yaw? ayrıntısındaki linkteki bilgiler:Eylül ayı sonunda bakiye [?] US$ xxxx,70
Ekim 2007
31 Eki Kazançlar (1 Eki - 31 Eki) - ayrıntılar -US$ 6,32
31 Eki Kazançlar (1 Eki - 31 Eki) - ayrıntılar US$ 6,32
Ekim ayı sonunda bakiye [?] US$ xxxx,70
Ne yani borçlumu çıktık? arama kullanmıyorum, çek aldım çok ilk zamanlar eft yoktu,geçersiz tık için hiç uyarı almadım, diğerleri için aboneyim kanki olduk artık her hafta naber şu sayfayı düzenle.Düzenlemeler
Kazançlarınızın içinde çeşitli nedenlerle alacaklar veya borçlar da bulunabilir. Bunların tümü Ödeme Geçmişi sayfanızda listelenir. Olası düzenlemelerden bazıları şunlardır:
* Arama Ýçin AdSense masraflarý: Google AdSense Şartlar ve Koşullar bölümünde belirtildiği gibi Arama İçin AdSense kazançlarınız, masraflarla sıfırlanabilir. Bu, yalnızca bazı yayıncılar için geçerli bir durumdur. Daha fazla bilgi için bkz. AdSense Destek.
* Çek Masrafları: özel çek dağıtımlarına veya ödemeyi kesme isteklerine ilişkin masraflar
* Geçersiz tıklamalar: geçersiz olduğu tespit edilen tıklamalar için yayıncılara ödeme yapılmaz. Raporlarınızda görünen tıklamaların geçersiz olduğu saptanırsa, kazançlarınızda gereken düzenleme yapılır ve reklamverenlere paraları geri ödenir.
* Diğer: bu, diğer kategorilerde yer almayan alacakları veya borçları içerir. Hesabınızda bu 'diğer' kategorisine giren düzenlemeler yapılırsa sizinle bağlantıya geçilir. Hesabınızda görünen düzenlemelere ilişkin herhangi bir sorunuz varsa bize ulaşın.
Ödeme geçmişi profilinde enteresan bi durum oluştu, bu ay pas mı geçicem ben.Ekimin bakiyesi kesildi, yoksa masraf ayağına bizimi sömürecek.