İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şaka Yaptım - GERÇEK! Akşam Yemeğim!

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
11939.png

Gerçeği bu şaka yaptım... yemek yok falan :D aslında var. bakın işte

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Aslında şöyle bişi yap, bir web sayfası yap ve içine kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği fotoları ekle. Eğlenceli bişi olur ve hatta istikrarlı gidersen gazetelere bile çıkarsın :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
masan çok düzenliymiş, altta üstte komşun yokmu yahu, insanlık daha ölmedi (?)

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Aslında şöyle bişi yap, bir web sayfası yap ve içine kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği fotoları ekle. Eğlenceli bişi olur ve hatta istikrarlı gidersen gazetelere bile çıkarsın :)

öneri için saol benimde aklımdan geçmişti şimdilik burda açıcam sabah akşam yemekresimlerimi :) sonra forum sitemi açınca. kendim, ozaman yaparım veya ayrı bir site açım wordpress desteklide yapabilirim ama 1000tl lazım :) bir tane site kurmak için. 1000tl :D vbulletin 4x, vb seo, 99dolarlık hosting vb bikaç şey daha var.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
sitenin adı hazı gibi
bugunneyedim.com

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Kendine önce domain ve host sponsoru, sonra da klavye, monitör, modem ve lamba sponsoru buldun mu olay tamamdır :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.