Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Şakamı Gerçek mi _? Tam Komedi

heaven

0
Üye
Bugün Sabah Bir siteyle karşılaştım Nerden karşıma Çıktı Bilmiyorum

http://www.tesekkur.net/

Hosting sitesi Gibi İlk Girdiğimde Gözüme Öyle göründü okuduktan Sonra Biraz Garipsedim Tam Şamata :D

Önceden Hiç konusu geçtimi Bilmiyorum Ama Bakmanızı öneririm :D

Bazı Alıntılar ;
Öncelikle bu özelliklere bakarak makina dandikmis gibi yorumlar yapmayalim.Makinamiz boyle kalacak zannetmeyin musterilerimizden hortumladigimiz , pardon verdikleri hizmet bedelleri ile makinamizin ozelliklerini yukseltecegiz,

* Şirketimiz şirket değildir.
* Satislarimiz evden yapilmaktadir.
* Teknik destegimiz cok zayif ve yavas.
* Calisanlarimiz 10-25 yas arasindadir.
* Datacenter Amerikada diye biliyoruz ama emin degiliz.
* Milyonlarca musterimiz var
* Daha cok var ama sonra yazariz.
Dipnot(en dibe koyduk): Yukaridakilerin bir kismi yalan olabilir.Bir kismida dogru inanip inanmamak size kalmis biz kendimize guveniyoruz.

heheheh

Altta ki Diger müsterilerimizin mutluluk fotograflarini görmek için Linkine Mutlaka tıklayın : )

hostingyardim.com

0
Üye
Onaylı Üye
Bu site amacsız acılan hosting firmalarına karsı acılan sitem sitesidir.Yaklasık 1-2 yıldan beride onlinedir.

heaven

0
Üye
hostingyardim.com' Alıntı:
Bu site amacsız acılan hosting firmalarına karsı acılan sitem sitesidir.Yaklasık 1-2 yıldan beride onlinedir.

Hımm...Güzel düşünülmüş ama.. Tam Geyik sitesi :D

cakirx

0
Üye
Asagidan istediginiz domaine whois cekin eger bostaysa bosta yazar. Domain boştaysa msn adresimizden bize ulasin ama daha once domain ucretini yollayin yoksa almayiz domaini filan.Eger domain ismi guzel ise ustune yatabiliriz.:DDikkatli olmak lazim yani.Domain ucretide size ozel sadece 10$ ne kadar ucuz degil mi ?

burası kopardı beni :)

trichnosis

0
Üye
süper walla . bu yazıyı okuyunca benim aklıma her zaman müşerisine kazık atmayı ilke edinmiş en rezil firma olan turticaret.net geldi