İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saldır İyinet Saldır

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Miktar girsende numune istiyoruma tıklayanlarda sorun olmuyormuş:Dayrıntılı bilgi iletişim bölümü sitenin

gshalil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ezmelerim şimdi geldi antep fıstığı ezmesini yedim çok hoştu, ötekileri yemeye başlıyorum :D teşekkürler ibrahim aabi

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok parasız bunlar numune yolluyorlar ibrahimköknar sayesinde benimde bir tane makarna kabım oldu :)

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
herkes alıyo makarna kabını bana daha gelmedi :( ben de makarnamı makarna kabında saklamak istiyorum. bi resmini koysanız da baksak nasıl bişey.

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bizede gelmedi bende anlamadım.1eylüle uzatmışlar kampanyayı ama niye o zaman dağıtım yapmışlar???

gshalil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pembekedi' Alıntı:
herkes alıyo makarna kabını bana daha gelmedi :( ben de makarnamı makarna kabında saklamak istiyorum. bi resmini koysanız da baksak nasıl bişey.

Bu topic makarna kabı topici değil ki, ben bu pekmen ezmeleri topici diye ezmeler geldi yazdım buraya :D Bana da gelmedi makarna kabı.. ama ezmeler güzeldi

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bakiyim .. cidden makarna topiği değilmiş bu :p o zaman konuyu karıştırmayalım alan alamayan o konuyu öteki topiğe yazsın.

L

LNWServers

Misafir
Az once 5 tane numune bana ulaştı gayet iyi hoşuma gitti en güzeli aralarında fındıklı olan :)

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
LNWServers' Alıntı:
Az once 5 tane numune bana ulaştı gayet iyi hoşuma gitti en güzeli aralarında fındıklı olan :)

aha tadına bile bakmaya başladılar :) para istemedilermi !!

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bir ibrahimkoknar kampanyasi daha basariyla sonuclandi.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Bana ne makarna kabı ne de fındık,fıstık geldi
Bana da hiçbirşey gelmedi.Aynı kaderi paylaşıyoruz :( ibrahim abey duy sesimizi kampayadan kazandıklarından yolla bişiyler kaldık gariban gibi :D

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biraz janjanlı yazın :)
Numune falan şu kadar adamız gibi
Hemen yollarlar.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
numunemiz geldi 5 tane küçücük ezme var ufak bi kutunun içinde. ben yiyemiyorum tabi tester babam. bakalım beğenicek mi.

ibrahime burdan teşekkür ediyoruz böyle kampanya düzenlesin şirketler diyoruz.

ben de ilk mesajlara bakıncına birinin 10ar tene istediğini görmüştüm formu doldururken 2şer tane istedim hepsinden ve alttaki numune isterim kutusunu da tıkladım. böylece hiç bi sorun olmadı. sadece numuneler geldi. ötekiler gelmedi. korkucak bişey yok o konuda yani. ibrahim gel güvendesin.

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
pembekedi' Alıntı:
numunemiz geldi 5 tane küçücük ezme var ufak bi kutunun içinde. ben yiyemiyorum tabi tester babam. bakalım beğenicek mi.

ibrahime burdan teşekkür ediyoruz böyle kampanya düzenlesin şirketler diyoruz.

ben de ilk mesajlara bakıncına birinin 10ar tene istediğini görmüştüm formu doldururken 2şer tane istedim hepsinden ve alttaki numune isterim kutusunu da tıkladım. böylece hiç bi sorun olmadı. sadece numuneler geldi. ötekiler gelmedi. korkucak bişey yok o konuda yani. ibrahim gel güvendesin.

hayırlı olsun
içim rahat etti şimdi haa :D

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banada gelen giden yok :(

trextra ve pcqopat.com aynı kaderi paylaşıyoruz... sizde kendinizi çöldeki bahtsız bedevi gibi hissediyormusunuz... bende böle garip bi his var :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.