D
Dot Net
Misafir
Developer' Alıntı:Dot net dün gece yoktun kaybol gözümden
olur mu ya msn in çevrimdışıyken mesaj dahı attım nerdesın olm dıye saat 2 de
Developer' Alıntı:Dot net dün gece yoktun kaybol gözümden
Oda diyecek o zaman size ücretsiz numunede yok.He bu arada bakın arkadaşlar bundan sonra sipariş verecekler sipariş kısmına adet filan yazmıyor sadece numune istiyorumu işaretliyor bana bir + rep veriyorDeveloper' Alıntı:Hem ücretsiz numune işaretli, hemde üstte sipariş adetleri ekli ise adamlar napacağına şaşırır galiba, ben para mara vermem kardeş al kargocu geri gönder haberim yok bunlardan aaaa dicem
Kardeş ben her türlüsünü yazdım .Para derse Developer gibi haberim yoktu derim.KraListe' Alıntı:Oda diyecek o zaman size ücretsiz numunede yok.He bu arada bakın arkadaşlar bundan sonra sipariş verecekler sipariş kısmına adet filan yazmıyor sadece numune istiyorumu işaretliyor bana bir + rep veriyor
Derim bunları iyinet'teki ibrahimkoknar yollatmıştır parayı ondan alınKraListe' Alıntı:Yaw adamlarda şimdi sevinip kolileri hazırlıyorlardır baya satışı patlattık diye
Bilmiyorlar tabi gittiği her yerden benim haberim yok ben yollamadım diyeceklerini.
Pcqopat.Com' Alıntı:Derim bunları iyinet'teki ibrahimkoknar yollatmıştır parayı ondan alın
Kim olucak ibrahim koknar ödiyecekDeveloper' Alıntı:Yaktın bizi ibrahim, kim ödeyecek 25 tane siparişin parasını şimdi
cınaroğlu' Alıntı:ÜCRETSİZ 5' li Paket numunelerimizden istemek için tıklayınız...
diyor yani adet yazsanızda 5tane geliyor herbirinden bir tane
Fazla geleni bize gönder dostumDeveloper' Alıntı:25 tanenin ücreti kafadan 50 YTL tutar, neyse VATAN SAĞOLSUN