D
Dot Net
Misafir
Developer' Alıntı:Dot net dün gece yoktun kaybol gözümden![]()
![]() |
![]() |
Developer' Alıntı:Dot net dün gece yoktun kaybol gözümden![]()
Oda diyecek o zaman size ücretsiz numunede yok.He bu arada bakın arkadaşlar bundan sonra sipariş verecekler sipariş kısmına adet filan yazmıyor sadece numune istiyorumu işaretliyor bana bir + rep veriyorDeveloper' Alıntı:Hem ücretsiz numune işaretli, hemde üstte sipariş adetleri ekli ise adamlar napacağına şaşırır galiba, ben para mara vermem kardeş al kargocu geri gönder haberim yok bunlardan aaaa dicem![]()
Kardeş ben her türlüsünü yazdım .Para derse Developer gibi haberim yoktu derim.KraListe' Alıntı:Oda diyecek o zaman size ücretsiz numunede yok.He bu arada bakın arkadaşlar bundan sonra sipariş verecekler sipariş kısmına adet filan yazmıyor sadece numune istiyorumu işaretliyor bana bir + rep veriyor![]()
Derim bunları iyinet'teki ibrahimkoknar yollatmıştır parayı ondan alınKraListe' Alıntı:Yaw adamlarda şimdi sevinip kolileri hazırlıyorlardır baya satışı patlattık diye
Bilmiyorlar tabi gittiği her yerden benim haberim yok ben yollamadım diyeceklerini.
Pcqopat.Com' Alıntı:Derim bunları iyinet'teki ibrahimkoknar yollatmıştır parayı ondan alın
Kim olucak ibrahim koknar ödiyecekDeveloper' Alıntı:Yaktın bizi ibrahim, kim ödeyecek 25 tane siparişin parasını şimdi![]()
cınaroğlu' Alıntı:ÜCRETSİZ 5' li Paket numunelerimizden istemek için tıklayınız...
diyor yani adet yazsanızda 5tane geliyor herbirinden bir tane
Fazla geleni bize gönder dostumDeveloper' Alıntı:25 tanenin ücreti kafadan 50 YTL tutar, neyse VATAN SAĞOLSUN![]()