İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şampiyonluk İddası

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
ama frikikler pier varken resmen penaltı gibiydi.. o gittikten sonra bence çok önemli bir avantajı yitirdik.. bunun dışında fenere Kenneth Andresson, Pier Van Hooijdonk gibi forvetler lazım bence, birde adam akıllı teknik direktör.. bari önümüzdeki yıl şampiyonlar liginde bir yerlere gelelim.

buarada stadta anonsu yapan adamın hazin sonu nasıl olacak acaba :D

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
o anonsu yapan adamın kellesini tez vururlar merak etme :D
ayrıca anonstan sonra fenerbahçe durdu diye birşey duydum bu doğru mu? Ben son 2 dakikasını izlemedim.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
anonstan sonra lugano topu geriye oynadı, daha bi rahatladı takım.. ve maç düdüğü çaldıktan sonra birde sevindi futbolcularla, taraftarlar .. kucaklaştılar,sahaya indiler, formalar çıktı.. :D :D

cimbom ve bjk'lileri düşünemiyorum bile, fener'e artık nasıl ithamlarda bulunarak karikatür yapacaklarını, off ooff :D

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Valla sonuç olarak hayırlısı neyse o oldu galiba, yorum yapmıyorum ben artık bu konu hakkında :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.