İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sanal iş fikirleri

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Teknoloji Holding'in sanal iş fikirlerini hayata geçirmek için bünyesinde kurduğu, Embrio'ya 15 gün içinde, toplam 163 proje başvurusu yapıldı.

Embrio’ya, ilk 15 gün içerisinde, 5’i yurtdışından olmak üzere toplam 163 başvuru yapıldı. Bu başvurulardan 103'ü Embrio İcra Kurulu tarafından detaylı değerlendirilerek, tüm başvuru sahiplerine 1 haftalık zaman diliminde olumlu veya olumsuz yanıt verildi.

Embrio’nun yatırıma dönük iş fikri ya da projesi olup bunu hayata geçirmek için finansman, pazarlama veya üretim imkanına sahip olmayan genç yeteneklere, fikirlerini “ilk” ya da “doğru ilk” olarak gerçeğe dönüştürebilmeleri için bir fırsat yarattığını vurgulayan Kekeç, “vizyoner, yenilikçi, dinamik ve dünyayla entegre yapısıyla Embrio, girişimciler için yeni bir sayfa açıyor. 15 gün gibi kısa bir sürede aldığımız proje sayısı da bunu doğruluyor” dedi.

Sanal iş fikirleri olanlar, "Embrio" için başvurularını http://www.embrio.com.tr/ adresinden yapabiliyor.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Heyecanlandim bir anda, bir cok sey var finansman bekleyen kafada. Peki bu tarz basvurularda ne gibi prosedur izlenmeli , sonucta fikir herkesin aklina gelebilecek birsey olabilir, bunu 3.parti birileriyle paylasmadan tasdik ettirmek pek soz konusu olamaz saniyorum?

captainzap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1milyon$ lık bir ödeme bile almanız olası tabiki fikriniz bu yatırımı büyük ölçüde kara geçirebilecekse :) fakat buradan iyi bir projenin çıkacağını umut etmiyorum. İnş. yanılırım.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
3.6. "Kullanıcı" işbu Sözleşme'nin 3.1. maddesinde belirtilen nitelikleri haiz özgün, yenilikçi ve ticarileştirme imkanı olan "Bilgi"leri "Proje Formu"na işleyerek "EMBRİO"ya "Başvuru"da bulunacaktır. Bu nitelikleri haiz olmayan "Başvuru"ları "EMBRİO" değerlendirmeye alıp almama konusunda tamamen serbesttir. İşbu madde içerisinde belirtilen nitelikleri haiz olmayan "Başvuru"lara ilişkin "Kullanıcı" hiç bir nam altında "EMBRİO"dan talepte bulunamaz ve bahsi geçen "Başvuru"lar hiç bir koşul altında "Kullanıcı" lehine herhangi bir hak doğurmaz.

-------------

Yani diyorki :

projenizi bize gönderdiniz..inceledik ve kabul etmedik. ileriki süreçlerde bu projeyi aktif görürseniz " bir yerlerde ( ! ) bu bizi bağlamaz..ona göre ..

ben şahsen ( kendi fikrim ) bu tür oluşumlara asla güvenip te projemi sunmam..
zaman kötü..kollamak lazım " projeleri " :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
3.6. "Kullanıcı" işbu Sözleşme'nin 3.1. maddesinde belirtilen nitelikleri haiz özgün, yenilikçi ve ticarileştirme imkanı olan "Bilgi"leri "Proje Formu"na işleyerek "EMBRİO"ya "Başvuru"da bulunacaktır. Bu nitelikleri haiz olmayan "Başvuru"ları "EMBRİO" değerlendirmeye alıp almama konusunda tamamen serbesttir. İşbu madde içerisinde belirtilen nitelikleri haiz olmayan "Başvuru"lara ilişkin "Kullanıcı" hiç bir nam altında "EMBRİO"dan talepte bulunamaz ve bahsi geçen "Başvuru"lar hiç bir koşul altında "Kullanıcı" lehine herhangi bir hak doğurmaz.

-------------

Yani diyorki :

projenizi bize gönderdiniz..inceledik ve kabul etmedik. ileriki süreçlerde bu projeyi aktif görürseniz " bir yerlerde ( ! ) bu bizi bağlamaz..ona göre ..

ben şahsen ( kendi fikrim ) bu tür oluşumlara asla güvenip te projemi sunmam..
zaman kötü..kollamak lazım " projeleri " :)

nerden bilelim bu kişilerin bizim uzerimizden proje ureterek yeni şeyler cıkartmaya calışmadığını işin bu kısmıda var adam projeni onaylamaz ama bir sonraki donemde hayata gecirip uzerinden para kazanabilir kusura bakmayın ama ben asla guvenemem bunlara :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Para vermeye hazir bir tanidiginiz varsa o baska :) Ama her turlu guvenmek tek tarafli baglanmak durumundasiniz.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
şahsi görüşüm ben teknoloji holdinge güvenmem, 3 yıldır da bu düşüncedeyim, bir bölümünde çalışmış olan tanıdıklarımdan dolayı.

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bende guvenemem bole sitelere valla..

sanki bana proje hirsizlari(cok mu abarti oldu) gibi geldi

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
eee ben hiç onaylanmış proje görmedim hayata geçmiş varmı bari

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.