• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

SanalBirlik.Net (PR4) Site+Domain SATILIKTIR!

Mohti

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Zeytin Diyarı..
207 Aydır Üye
Doldurulması zorunlu alanlar
Site adresi: SanalBirlik.Net
İstenen minimum fiyat: 500 YTL
Minimum Fiyat Artışı : 10 YTL
Hemen Al : 1000 YTL
Sitenin açılış tarihi: 7 Haziran 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: Video Sitesi ( Youtube kaynaklı )
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1000+ - Webservis
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriği ile satılıktır.
Hosting dahilmidir: Hosting şuan sponsordur.
Banlı olduğu sponsor varmı: YOK
Banlı olduğu arama motoru varmı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Kendi düzenlediğim SEO uyumlu bir Scripttir..
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK

Doldurulması opsiyonel alanlar
PR değeri varsa linki (opsiyonel): PR4
Alexa sıralaması linki (opsiyonel): 353,655 - http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?url=www.sanalbirlik.net
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Sitede Adsense kullanıyorum. Günlük gelir 4 $ ve üzeri.
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): 10.04.2007

Satıcının eklemek istediği notlar: Site daha önce toplist olarak kullanılıyordu fakat Trafikte sorun yaşadığım için, toplist i kapatıp video sitesi açmaya karar verdim.. Sitenin video kaynağı youtube dur..Adsense için kullanabilirsiniz. Aylık geliri 100 $ üzerindedir. Siteyle fazla uğraşamıyorum. Eğer gerçek anlamda uğraşılırsa Gelirleri %100 artabilir. Pagerank değeri 4 Tür. Google'da 5.740 sayfası indexlidir. Aramalarda 1. yada 2. sayfalarda çıkıyor.. Script SEO uyumludur!. Tekliflerinizi bekliyorum.. Eğer düzgün bir fiyat çıkmassa, satmama hakkımı kendimde tutuyorum!. Domain türkticarette panelimdedir.. Anlaşacağımız kişiye, domain + site anında transfer edilecektir..

Saygılarımla..

CaLViN

0
Bilgiler
Reaction score
63
Şube
Ankara
230 Aydır Üye
hosting sponsorluğu yeni alıcı isterse 5-10 yıl geçerlidir.

Bilgiler
Reaction score
0
235 Aydır Üye
hitler ve ayrıntılı bilgi PM alabilirmiyim?

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.