İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sandbox çıkma

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
sandboxa nasıl girdiğine bağlı bu

domainlogs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar domain alip satıyorum bazen site yapip satiyorum. Yeni bir mail geldi sqndbox tasiniz diye. Bir domain aldim ve script yazdim. Domain daha onceden bu domain yoktu. Ilk register eden benim. Sandboxtan cikmaniz icin size danismanlik yapiyoruz falan yazdilar. Seo vs.. konularda yeterl bilgim var fakat su sandbox a aklim ermiyor. Cok mantiksiz geldi. Yorunlariniz nedir arkadaslar

Ayrica yazdigim script baska yerde yok ve wp veya joomla degil kendim yaziyorum. Gerci su an hosttan scripti sildim. Hic reklam falan koymadim seo yapmistim ama kotu degildi.

saksypartner.org bu siteye de script yapmadim ama bunun icin de sandboxtasiniz cikmak icin danismanlik hizmetimiz 50 $ diye mail gonderdiler

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaşlar domain alip satıyorum bazen site yapip satiyorum. Yeni bir mail geldi sqndbox tasiniz diye. Bir domain aldim ve script yazdim. Domain daha onceden bu domain yoktu. Ilk register eden benim. Sandboxtan cikmaniz icin size danismanlik yapiyoruz falan yazdilar. Seo vs.. konularda yeterl bilgim var fakat su sandbox a aklim ermiyor. Cok mantiksiz geldi. Yorunlariniz nedir arkadaslar

Ayrica yazdigim script baska yerde yok ve wp veya joomla degil kendim yaziyorum. Gerci su an hosttan scripti sildim. Hic reklam falan koymadim seo yapmistim ama kotu degildi.

saksypartner.org bu siteye de script yapmadim ama bunun icin de sandboxtasiniz cikmak icin danismanlik hizmetimiz 50 $ diye mail gonderdiler

Hah iste olayin gercek yuzu aydinlandi. Standart hizmet satis teknikleri. Once musteriyi problemi olduguna inandiracaksin ki cozumu satabilesin. Kaale alma derim.

Sunun altini cizmek istiyorum; Google tarafindan hicbir sekilde boyle bir sandboxin varligi resmi olarak telaffuz edilmemistir. Google siralamalari 200den fazla sinyali hesaba katarak yapar ve bu hesap sonucu site ya da sitelerin siralama kaybetmesi disardan sandboxing olarak algilanmakta.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Serkantkar üstadım çok güzel açıklamış, inanmayın arkadaşlar böyle tuzaklara.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
google arama kutusuna info:siteadı.com yazdığında hiç sonuç çıkmıyorsa tehlikedesin demektir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.