İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sandbox

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
arkadaşlar geçenlerde bi konu açmıştım, blogum sık sık spamcılara hedef oluyordu, bunların hiç bir yazısını yayınlamadım ve direk sildim, istatistiklere bakıyorum ve gelen sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Büyük ihtimalle program ile gönderiyorlar yazıları, şimdi sormak isteğim soru şu;
neden sandboxtayım, sadece özgün yazı giriyorum, hiç kimseyle link değişimi yapmadım, spam yapmadım, ben neden kaybettim?

T

trgy

Misafir
Şimdi şöyle birşey var söylediklerinle sorduğun soru arasıda hiçbir bağ yok. Birisinde diyorsun ki spam mesaj atıyorlar sorunda ise neden sandbox'a girdim? Sandbox'ta olduğunu nerden biliyorsun ayrıca neye dayanarak buna karar verdin?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
sence sürekli spam mesajların alındığı bi site ne kadar değerlidir? googleın gözünde blogum çöp site olmuş olabilir, sence bunun adını ne koymalıyız? bu bir çelişki değil turgay, sürekli güncel değil ama yazılanların hepsi özgün, ne yapmalıyım peki bundan kurtulmak için?

T

trgy

Misafir
sence sürekli spam mesajların alındığı bi site ne kadar değerlidir? googleın gözünde blogum çöp site olmuş olabilir, sence bunun adını ne koymalıyız? bu bir çelişki değil turgay, sürekli güncel değil ama yazılanların hepsi özgün, ne yapmalıyım peki bundan kurtulmak için?

spam mesajları google göndermiyor ki. :) spam mesajları sen ben gibi insanlar ve insanların yazdığı botlar atıyor.

akismet eklentisini kurman yeterli spam mesajlardan kurtulmak için. ;)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
iyide neden sandboxa giriyorum ve sürekli oluyor bu
sıkmaya başladı yahu
ozanti biraz daha açarmısın

O

Orion

Misafir
sorun yok telaş etme. spamcılar bütün sitelere spam yollar. sitenin sanboxta olduğunu sanmıyorum. akismet kur büyük çoğunluğu engeller.

uggur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yorumlara onay vermediğin sürece sıkıntı olmaz, içerik girişlerini özgün ve sık yap bir süre. O arada biraz da backlink al. Daha sonra içerik girişlerini seviye seviye azaltabilirsin ama sıfırlama. ;)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
sitem arama sonuçlarından tamamen kayboldu
ne ilk sayfa da ne de sonraki sayfalarda görünmüyor

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
tamam sandbox değil diyeliim, filtre de bu şekilde olmaz
nedir bunun adı

seohocasi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sandbox ile ilgili "sandbox nedir, sandboxa neden girilir, bir sitenin sandboxa girdiği nasıl anlaşılır ve sandboxtan nasıl çıkılır" başlıklarını aşağıdaki yazıdan öğrenebilirsiniz.

http://www.seohocasi.com/sandbox/

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5