İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sandox ile alakalı

izzyGM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkdaslar , Sitem sandboxa dustu sanırım tam olarak bılmıyorum ama 1-2 kısı sandboxda dedı iyinete de danısıyım dedım.. Ya sımdı benım sitem googleda cıkıyo ama girilmiyor bu Site Pc nize zarar verebılır dıyor.. :S ne yapmam gereklı ucretlı ve ya ucretsız olarak yardım edebılıcek arkadaslar msn mı eklermısınız yada PM atarmısınız... kolay gelsın..

www.sanalortamim.com
[email protected]

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
60
mesajın hepsini kalın yazma. Siten sandbox da değil. Sitendeki java script kodlarını kaldırırsan sorun çözülür genelde toplistlerden aldığın kodları google zararlı içerik diye engelliyebiliyor. Toplist kodlarını kaldır düzelir.

izzyGM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Butun toplıstlerı kaldırdım , java script kodu baska nerde olabilir acaba ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
60
kaldırdıysan biraz bekle google bir sonraki indexlemede java script kodunu görmeyince o yazıyı kaldırır.

izzyGM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam tesekkurler fakat 4 gun falan oldu bugunle bırlıkte kac gun daha bole surer ?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Beklemene gerek yok google webmaster araçlarına girerek, siteni oraya ekle, ekledikten sonra meta tag veya dosya yüklemeli seçeneklerden bir tanesini seçerek siteni doğrula, siteni doğruladıktan sonra webmaster araçlarında sitemi tekrar değerlendir diye bir yazı göreceksin ona tıkla açılan kutuya herhangi bir mesaj yaz konu ile alakalı veya boş bırak, yeniden değerlendirme isteğinde bulun, böylelikle kısa sürede sorunun çözülür.

http://www.google.com/webmasters/tools

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitendeki zararlı içerikleri (google'ın öyle algıladıklarını) kaldırdıktan sonra SargeT'in söylediklerini yap, 2 gün içinde siten yeniden değerlendirilir ve zararlı içerik uyarısı kalkar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.