İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sanirim site Sanboxta

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteni daha sık güncellemeye bak, sitemap tekrar yükle , sandboxa girme nedenlerini ortadan kaldır.Sonra googla tevekkül et:)

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
?nerede=dunyada&ney=............

bunu görmekten bıktım :) sitemin yarı ziyaretcisi google dan oraya gidiyor. Bu spam sayfalar sikayet edilebilirmi ?

Impetus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni bir siteyi sandbox tan cikarmanın en hizli yolu PR 4 ve üzeri 2 veya daha fazla sitenin anasayfasından link almaktır.Bu teori deneyimlerimle sabittir. :)

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
benim sitemde pr4 uzun süredir sandboxta ve cikmaya da niyeti yok :)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
- Kopya içerikleri sitenizden çıkarın
- Siteniz ile alakalı olmayan içerik sayfalarını ( sadece hit çekmek amacı ile hazırlanmış sayfaları ) sitenizden çıkarın
- Sitenizin kodlamasına biraz özen gösterin
- Mümkün olduğunca spamdan kaçının
Bu şekilde sandboxdan çıkacaksınızdır, bazı yerlerde yeni domainlerin bir süre sandboxda kaldığını okudum ancak bunun doğru olmadığını gördüm çünkü sadece sandboxa düşmek için yaptığım bir site sandboxa düşmeyip ilgili kelimede 1. sıraya oturdu... Bu site içerik olarak kopya değildi kafadan salladığım birkaç sayfa yazıdan oluşuyordu ve sandboxa düşmek için günlük 500 siteye link eklendi sonuç 3 hafta sonra 1. sıra... : )
Bunun yanında 5 yıllık bir domaine alakası olmayan sayfalar eklendi ve 1 hafta sonra site aramalarda geri sayfalara düşmeye başladı, bu sayfaları siteden kaldırdığımda ise 3 gün sonra eski yerini korumaya devam etti.

Kolay gelsin

Webalemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende şuan öyle yaptım spam dan baya baya kaçındım hiç yok alakası yok :) siteyi baştan herşeyi sıfırdan gözden geçirmeyi düşünüyorum peki googleye bir mail atıcakmıyız ? atıcaksa mail adresini alabilirmiyim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.