Selam Arkadaşlar
bir çoğunuzun bildiği gibi
Telekom Faliyet Belgesi olmayanlar zamanını tam olarak bilmiyorum ama
belir bir tariften sonra kesinlikle satış yapamayacaklar
Telekomun Bu işi ciddiye Aldığını Gösteren bir Belge Dün elime ulaşti
Belgede şunlar yaziyordu Barındırdığınız alan isimleri
Alan isimlerinin Sahnpleri email adresleri Telefon bilgilerini bize gönderiniz şeklinde bir istekte bulunmuş
Sizce Telekom Türkiyede Binlerce/hatta Yüzbinlerce Olan bu sitelerin listelerini Hosting sağlayıcılarından neden istiyor.?
Bize Göre Problem yok benim firmamın vergiside Var Faliyet Belgeside Var
ama merak ettiğim şu bu piyasa ne zaman temizlenecek Telekom acaba ne zaman ceza yağmuruna Başlicak
Acaba esastan Yer Sağlayıcı Belgesi olanlarada Alan adı bilgilerini Düzenli bir şekilde girmez ise onlarada bahsettiği gibi
2 bin YTL ile 10 bin YTL arasnıda bir cezayi Gözünü kırkmadan kesebilirmi.?
Veya Telekom Aldiği bu kararlarla
esastan kendi maddelerinde olduğu gibi Bu Hosting olaylarını hizaya getirebilirmi Düşünceleriniz nelerdr
bir çoğunuzun bildiği gibi
Telekom Faliyet Belgesi olmayanlar zamanını tam olarak bilmiyorum ama
belir bir tariften sonra kesinlikle satış yapamayacaklar
Telekomun Bu işi ciddiye Aldığını Gösteren bir Belge Dün elime ulaşti
Belgede şunlar yaziyordu Barındırdığınız alan isimleri
Alan isimlerinin Sahnpleri email adresleri Telefon bilgilerini bize gönderiniz şeklinde bir istekte bulunmuş
Sizce Telekom Türkiyede Binlerce/hatta Yüzbinlerce Olan bu sitelerin listelerini Hosting sağlayıcılarından neden istiyor.?
Bize Göre Problem yok benim firmamın vergiside Var Faliyet Belgeside Var
ama merak ettiğim şu bu piyasa ne zaman temizlenecek Telekom acaba ne zaman ceza yağmuruna Başlicak
Acaba esastan Yer Sağlayıcı Belgesi olanlarada Alan adı bilgilerini Düzenli bir şekilde girmez ise onlarada bahsettiği gibi
2 bin YTL ile 10 bin YTL arasnıda bir cezayi Gözünü kırkmadan kesebilirmi.?
Veya Telekom Aldiği bu kararlarla
esastan kendi maddelerinde olduğu gibi Bu Hosting olaylarını hizaya getirebilirmi Düşünceleriniz nelerdr