İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

şans'a inanırmısın

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç inanmazdım ama artık inanmaya başladım

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Ben cok inanirim.

"Kaderin asfalt yollarina sans, camurlu yollarina sanssizlik denir. Altinda Jip yoksa!"
iyinetficyus

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
jip varsada pek değişen bişey olmuyor bazıları diyor yıldızın parlak olucak olmazsa olmaz zaten kim varsa herkes sansa baglıyor herşeyi sansını kendin yaratırsın diyodum olmuyorsada olmuyor mu galiba yada ben saçmalıyorum zaten genellemeye bakarsanız kaderci bir toplumuz gibi duruyor

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Şans kaderin yansımasımı acaba :).... Benim şansım çok acayip ne çok iyi olabiliyorum ne de çok kötü

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şansla kader ayrı bence mathiaxbars aynıysa vay halimize :)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
kaderimizi,şansımızı kendimiz çizeriz ve gün gelip, artık kaderimizde değişecek hiçbirşey kalmadığında, seçimlerimizin kaderimize yansıması tamamen bittiğinde, dünyadaki zamanımızı doldurmuş oluruz. bana göre. :)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şans yoktur gençlik ve atılmış adımlar vardır...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Şansa güvenmek zekama hakaret olur mu demişti Sherlock Holmes, buna benzer birşey.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
şansmıdır ama bilmiyorum web ile uğraşmam hayatımı değişdirdi ( bence bir şans )

db.gen.tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçen bi yazu okumuştum şans yoktur kader vardır, tesadüf yoktur tevafuk vardır diye bulursam buraya koyarım belkide burda okumuşumdur :p

suvarimx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçen bi yazu okumuştum şans yoktur kader vardır, tesadüf yoktur tevafuk vardır diye bulursam buraya koyarım belkide burda okumuşumdur
Şans diye birşey yoktur. Çünkü dünyada hiçbirşey tesadüf eseri değildir. Herkes kendi kaderini kendi belirler ve yaşar.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
biraz da olsa katılıyorum suvarimxe kendi şansını insan kendisi yaratır bilinçli olarak ya da bilinçsiz olarak. şans diye bişey var bu kesin şanssızlık da var ama bunun metafiziksel çözümleri var.

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sürekli söyleriz şans işte falan ama tabiki şans diye birşey yoktur düşüncesindeyim bende.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir filozofa sormuşlar: - "Sansa inanır mısınız?"
Filozof: - "Evet, yoksa sevmediğim insanların başarılarını neyle açıklayabilirdim?"

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.