İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ŞARAPLEN PARÇALARI (satılık)

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha şarapnel yazmayı bilmeyen adamdan birşey alınmaz :) Kaldı ki Çanakkale'de Gelibolu'da dolaşırken bile daha eski ve tarihi olarak daha dokunaklı savaş kalıntılarına rastlayabilirsiniz.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bence tamamen dolandırıcılık amaçlı (fiyata bakarakta anlayabilirsiniz) tarihi falanda değiller

troyunda dediği gibi satan adam daha ŞARAPNEL yazmaktan aciz.

takasmerkezi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
takasmerkezi.com hakkında

Merhaba

Bu forum mesajına istatistik modülümüz vasıtası ile ulaştık. 2.dünya savaşından kalma bir ürün tarihi eser sayılamaz öncelikle bunu düzeltmek isterim. Köylüler bulurlu cümleler genelde tarihi eserler için kullanılır ki tarihi eser ilanlarını kabul etmiyoruz sitemizde. (yasaklı ürün)

İkinci nokta böyle bir ilan gerçekten de var ve bu ilanı ekleyen kişi de değerli üyelerimizden biri. Bu sebeple dolandırıcı vb. ifadeler hoş değil. İnsanlara hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı.

Son olarak @mathiaxbars neye dayanarak takasmerkezi.com'u "neydüğü belirsiz bi sitede..." cümlesine özne yaptığınızı öğrenmek isterim. TakasMerkezi.com Türk internet dünyasında sevinçle karşılanmış ve sektörün bilinen insanlarınca taktir edilmiş bir girişimdir. Yaklaşık 1 senelik bir çalışma ile büyük emeklerle hayata geçirilmiştir. Techcrunch & Webrazzi Meetup, etohum gibi girişimlerin etkinliklerinde yer almıştır.

Sitemizin üyeleri arasında da görünmüyorsunuz. Nasıl bu kadar hızlı fikir sahibi olduğunuzu ve nasıl bu kadar kolay bu cümleleri kurabildiğinizi öğrenmek, bunların altındaki fikir altyapınızı duymak, doğal olarak hem bizim hem bu fikrinizi beyan ettiğiniz bu forumun okuyucularının merak edeceği bir şey olackatır kanımca.

TakasMerkezi.com sadece ticari bir girişim de değildir üstelik. Yaratmaya çalıştığı değer, tüketim toplumuna farklı bir araç katarak, tasarrufu teşvik etmektir.

Her girişimi kötülemekte bu kadar hevesli bir internet gençliği ile malesef işimiz de kolay değil bunun da farkındayız. Yakın bir zamanda yabancı sürümü de devreye sokmuş olacağız. Oradaki tepkilerle buradaki tepkileri kıyaslamak açısından da önemli bir adım olacaktır.

Üyeler doğal olarak takasa koydukları ürünleri, forumlarda, facebookta vb. kanallarda da duyurarak ilgiyi arttırmaya çalışacaklardır. Ayni Gittigidiyor veya sahibinden.com'a konulan ürünlerde olduğu gibi. Her ilanın altında böyle karalamalar görmemek dileklerimizle...
Teşekkürler

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Merhaba

Bu forum mesajına istatistik modülümüz vasıtası ile ulaştık. 2.dünya savaşından kalma bir ürün tarihi eser sayılamaz öncelikle bunu düzeltmek isterim. Köylüler bulurlu cümleler genelde tarihi eserler için kullanılır ki tarihi eser ilanlarını kabul etmiyoruz sitemizde. (yasaklı ürün)

İkinci nokta böyle bir ilan gerçekten de var ve bu ilanı ekleyen kişi de değerli üyelerimizden biri. Bu sebeple dolandırıcı vb. ifadeler hoş değil. İnsanlara hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı.

Son olarak @mathiaxbars neye dayanarak takasmerkezi.com'u "neydüğü belirsiz bi sitede..." cümlesine özne yaptığınızı öğrenmek isterim. TakasMerkezi.com Türk internet dünyasında sevinçle karşılanmış ve sektörün bilinen insanlarınca taktir edilmiş bir girişimdir. Yaklaşık 1 senelik bir çalışma ile büyük emeklerle hayata geçirilmiştir. Techcrunch & Webrazzi Meetup, etohum gibi girişimlerin etkinliklerinde yer almıştır.

Sitemizin üyeleri arasında da görünmüyorsunuz. Nasıl bu kadar hızlı fikir sahibi olduğunuzu ve nasıl bu kadar kolay bu cümleleri kurabildiğinizi öğrenmek, bunların altındaki fikir altyapınızı duymak, doğal olarak hem bizim hem bu fikrinizi beyan ettiğiniz bu forumun okuyucularının merak edeceği bir şey olackatır kanımca.

TakasMerkezi.com sadece ticari bir girişim de değildir üstelik. Yaratmaya çalıştığı değer, tüketim toplumuna farklı bir araç katarak, tasarrufu teşvik etmektir.

Her girişimi kötülemekte bu kadar hevesli bir internet gençliği ile malesef işimiz de kolay değil bunun da farkındayız. Yakın bir zamanda yabancı sürümü de devreye sokmuş olacağız. Oradaki tepkilerle buradaki tepkileri kıyaslamak açısından da önemli bir adım olacaktır.

Üyeler doğal olarak takasa koydukları ürünleri, forumlarda, facebookta vb. kanallarda da duyurarak ilgiyi arttırmaya çalışacaklardır. Ayni Gittigidiyor veya sahibinden.com'a konulan ürünlerde olduğu gibi. Her ilanın altında böyle karalamalar görmemek dileklerimizle...
Teşekkürler

bu mesaja istatistik modülümüzle ulaştınız negüzel , hemde 3 saat sonra çok merak ettim o modülün nicini:D

2. olarak çok değerli üyenizinde işlem sayısının 0 olmasıda ayrı bi güzellik olsa gerek

3. olarak fikir altyapım sizin sitenin alt yapısının olmayışından kaynaklanıyor olsa gerek.Ne üye sayınız nede ürün sayınızla benim sitem iyi gelin bizde işlem yapın diyemessiniz.

Biz yeniyiz zamanla ilerliyeceğiz güveniyoruz sağlam bir site yapımız var diyin burda kimse size laf atmaz ama şu durumda kimsenin tanımadığı işlem sayısı görülen gibi olan bir site önümüze gelirse neydüğü belirsiz olur.

Varmı burda işlem yapıp memnun kaldım diyen çoğunluk , ozaman neydüğü belirsizlikten çıkar.

takasmerkezi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım anlatamadım . Bir kaç noktada biraz bilgi vereyim bu sebeple.

üyelerin çoğunun işlem sayısı sıfır şu anda. Neden? Çünkü site açılalı 1 ay olmadı. ( Ki sadece XX işlem yapmış üyeler değerlidir sıfır işlem yapanlar bizim için anlam ifade etmez dememizi bekleyemezsiniz sanırım eklediğimiz sıfata vurgu yapma gereği duyarken. )

Buna "yumurta tavuk" paradoksu deniyor internet projelerinde. Özellikle de bizim yer aldığımız c2c segmentte. Bugün türkiyenin en büyük açık arttırma siteleri bile böyle bir aşamadan geçmiştir. Her insan bir zamanlar çocuktu kadar doğal bir gerçek bu. Çocuk olmadan yetişkinliğe geçemezsiniz. Eğer bir anda tüm üyelerin 1000 işleme varmasını sağlayacak bir metod varsa öğrenmek isterim. (fake üye? fake ürün gibi negatif ve hatalı öneriler hariç)

Sitenin bir altyapısı olmadığını ifade ederken de neyi kastettiğinizi anlayamadım. Önce biraz ne olduğunu anlamaya çalışmanızı ve bu görüşünüzü destekleyecek şeylerle böyle bir şey söylemenizi beklerdim. Üye ve ürün sayısı konusundaki bu mantık yürütmeniz karşısında diyecek hiçbir şey yok. 10.000 üye ve 100.000 ürünle açılabilen bir c2c sitesi olmadığımız için üzgünüm. (o da nasıl olacaksa?) Türkiyeden neden A çıkmıyor neden B çıkmıyor derken biraz da bu tavıra bakmak lazım bir önceki mesajımda dikkat çektiğim bu idi.

Polemiğe girmek istemiyorum ama birşeyi eleştirirken bunu sağlam verilerle yapmak, eleştirinin tanımında olan bir gereklilik. Ne idüğü belirsiz demek, ne olduğu, kim olduğu, nereden geldiği belirsiz, muamma demektir. Sözlük anlamı budur. Ortada böyle bir durum olmadığına göre bu tabir son derece hatalıdır. Henüz rüştünü ispat etmemiş te diyebilirdiniz ki bu doğru olurdu.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
size tavsiyem sitenizi gelip forumlarda savunmayın. örneğin ben burda gittigidiyor hakkında atsam tutsam ggden kimse gelip kendini savunmaz. çünkü onlar kalite ve büyüklüklerinin farkında. herzaman karalamalar olabileceğinin de farkında.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.