İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şaşırabilirsiniz

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yüzüklerin efendisinde ak büyücü gandalfı seslendiren Kurtlar Vadisinin laz ziyasıymış :p

Şimdi izlerken farkettim özellikle gandalfın sinirlendiği sahnelerde laz ziyayı birebir hissettiriyor.

Uzun bir süreden sonra yüzüklerin efendisini izlemekte ayrı bir zevk daha 3 bölüm izle izlem bitmez :D

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben hiç izlemedim o filmi.

sence izlemeli miyim?

matrix'i de izlememiştim, zorla izletti arkadaşlar birinci filmi.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bence matrix in 1 den sonraki filmlerini izlemelisin. Tabi dikkatle dinleyerek :)

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yok o konuda iyi bir izleyiciyim. izlediğim filmin sahnesini kaçırmam :) hatta arkadaşlarım videoya falan çekiyo ben izlerken fena :p :p ...

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

sence izlemeli miyim?

Matrix çıktıktan 3 - 5 sene sonra izledim, izleyene kadar çarlinin melekleri tarzında bir film diye düşünüyordum :)

bilim kurgu, fantastik filmleri seviyorsan her yönden en iyi film yüzüklerin efendisi.

Tabi ben şuan zorlanıyorum izlerken özellikle gandalfın çıktığı sahnelerde laz ziya geliyor gözümün önüne komik :p

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122

sence izlemeli miyim?

Tapanlar bile var filme... Çok güzel bir filmdir , izlenmesi gerekir. Şansen bende izlemeyip şimdi izlemeyi isterdim:D

Ama madem izlemedin nisana doğru blue rayi çıkıyor onu bekle onu izle...

Seslendirmeye gelince onu yaza kadar unutmak lazım mesela:D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Yüzüklerin efendisinde ak büyücü gandalfı seslendiren Kurtlar Vadisinin laz ziyasıymış :p

Şimdi izlerken farkettim özellikle gandalfın sinirlendiği sahnelerde laz ziyayı birebir hissettiriyor.

Uzun bir süreden sonra yüzüklerin efendisini izlemekte ayrı bir zevk daha 3 bölüm izle izlem bitmez :D

Yeni kalktım, Günaydın :D

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ben Yüzüklerin Efendisi, Matrix ve Titanic'i izlemedim. Durun dışlamayın beni :( :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.