Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayfaya ciddi alıcıyım fakat alışverişimiz nasıl olacak? ben önce ödeme yapmam bilader ama istediğin her türlü güvenceyi sağlarım. r10 forumlarında 2 kez bu şekilde dolandırıldık. daha agzım yandı.
Referans konusunda bende güvence verebilirim çok fazla sayfa ticareti yaptım.Fakat dediğin gibi benimde ağzım yandı ödeme konusunda öncelik alıcıdadır.
msn adresinizi
tlf numaranızı
ve bide sayfa linki pm alayım
uygunsa bende önce sayfa sonra iş bank ödemesi yaparım, 25 yaş altı insanlara önce ödeme yapmıyorum artık ticaret ahlakları 0 oluyor. uygunsa dönüş yaparsınız yoksa sorun değil.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5