Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PM hocam. ayrica once sayfa sonra odeme kabul ediyormusun? Malum yeni uyesin, bizimde guvenilirligimiz ortada. yeni uyeler genelde eskilere once isi yapar, parasini alir. kabulse yaz buradan.
ödeme yapıldı. sayfanın devredilmesi hala bekleniyor.
Ekleme: hala beklemedeyim. msn neden çıktınız. 10 dk bankaya bakıp geliyorum dedin.
arkadaşlar internet bankalacılığından eft en geç 10 dk içinde gözükmez mi ya.
mesai saatleir içinde ödeme yapıldı ve hafta sonu da değil.. ..
Ekleme: bekliyorum.
Ekleme: lütfen cevap yaz.
ödeme yaptığımız halde ( faturayı kendisine mail attım. buna rağman 10 dk içind egeliyorum dedi. dönüş yapmıyor...
bekliyorum..
dönüş yap sayfayı devret . ismini yazmıyyaım.
Ekleme: bursa gürsulu arkadaşım neden cavap yazmıyorsun.
Ekleme: saat 2 gibi yapılan ödeme hesaba geçmez mi yahu
Ekleme: yarın öğlene kadar sayfayı devretmezsen arkadaşım ismini açıklayacağım. faturadaki ismini...
aft yaptım. internet bankacılığım da fatura oluşturdu. ve faturayı sende gördün.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5