- Reaction score
- 0
Site Adresi: PM ile
Site için istenen fiyat: 300 TL GELEN ALIR
Kategori, sitenin içeriği nedir: oyun clash of clans hakkında köy düzenleri ve bilgileri ve diger oyunlar
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Tüm içerik dahil
Günlük Hiti: 250 500 arası
Site Yaşı: 5 ay
Google indexi : 1.700
Günlük kazanç Adsense : 0.30 tl ile 0.60 tl arası bulmuştur
Hosting dahil midir: 4 5 aylık idare eder
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Hit: Sadece Organiktir.. Google
NOT : siteye yeni seo paketi alındı başka sektöre girecegim icin satıyorum içinde 141 adet özgün makale bulunmaktadır kontrol edebilirsiniz. sitede sayac mevcuttur bakmak isteyen girip bakabilir not sayacı 2 gun oldu koyalı kaldırmıştım
site kelimelerinde googlede 2 inci sayfa sıralarda cıkıyor alan kişi bi süre sonra tam olarak oturacaktır kontrol etmek isteyenler google ye clash of clans köy düzeni yazıp bakabilirler
skype üzerinden görüşlere acıgım: modelboys01
Site için istenen fiyat: 300 TL GELEN ALIR
Kategori, sitenin içeriği nedir: oyun clash of clans hakkında köy düzenleri ve bilgileri ve diger oyunlar
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Tüm içerik dahil
Günlük Hiti: 250 500 arası
Site Yaşı: 5 ay
Google indexi : 1.700
Günlük kazanç Adsense : 0.30 tl ile 0.60 tl arası bulmuştur
Hosting dahil midir: 4 5 aylık idare eder
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Hit: Sadece Organiktir.. Google
NOT : siteye yeni seo paketi alındı başka sektöre girecegim icin satıyorum içinde 141 adet özgün makale bulunmaktadır kontrol edebilirsiniz. sitede sayac mevcuttur bakmak isteyen girip bakabilir not sayacı 2 gun oldu koyalı kaldırmıştım
site kelimelerinde googlede 2 inci sayfa sıralarda cıkıyor alan kişi bi süre sonra tam olarak oturacaktır kontrol etmek isteyenler google ye clash of clans köy düzeni yazıp bakabilirler
skype üzerinden görüşlere acıgım: modelboys01