İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık aktif çalışır durumda profesyonel E-Ticaret Sitesi ACİL!!!

obgz

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2011
Mesajlar
6
Reaction score
0
Satılık aktif çalışır durumda profesyonel E-Ticaret Sitesi ACİL!!!

Site adresi: Ö.M ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 55.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Site elektronik satış üzerine kurulu bir sitedir (internet üzerinden yapılan alışverişlerin %60 elektroniktir resmi kaynaklara göre) ağırlıklı olarak LED-LCD-Plazma ve Cep Telefonu satışı yapılmaktadır. En az ciro 50 bin (ben bu ciroyu tek başıma fazla uğraşmadan yapıyorum) ortamla aylık cirosu 100-150 bin çok rahat olur. Günde ort. 2 tane TV satışı oluyor tanesinde 100 TL kazanılsa en az 200 TL günlük getirisi, aylık 6 bin en az karı var. Site ile 2-3 kişi ilgilenmesi durumunda aylık getirisi en az 10 bin siteye ödediğiniz parayı en kötü ihtimal 5 ayda çıkartır
Sitenin açılış tarihi: 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-ticaret, elekteronik
Günlük hit sayısı: En az 500 Tekildir. Aylık min. 15.000 ziyaretçisi var.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği, kodu, alanadı ile satılıktır.
Hosting dahil midir: Hosting dahil.
Banlı olduğu sponsor var mı: yoktur.
Banlı olduğu arama motoru var mı: yoktur. Alan arkadaşda detaylı kontrollerini yapabilir.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yazılım hazır e-ticaret paketidir. Yalnızca paket fiyatı 1500$ buda fiyatın içine dahildir ücretsiz verilecektir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hiç bir problemi yoktur. Resmi olarak satışı gerçekleştirebiliriz.

Genel olarak tekrar özetlemek gerekirse site ismi kesinlikle akılda kalıcı bir domaindir. Elektronik işi yapmak istemeyen için sektörü istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Tüm sektörlere uyumlu ve akılda kalıcı bir isim.

Toptancı ve İthalatcılarla bağlantılar yapılmıştır. Siteyi alan kişiye aynı şekilde bağlantılar devredilecektir. Toptancı ithalatcı bulma sıkıntınız yok en iyi fiyatlarla mal alımınız sağlanacaktır. Kargo şirketi ile en uygun fiyata gönderi ve kapıda ödeme secenegi vardır.
Ayrıca hazırda 1000 TL değerinde reklam parası ödenmiştir. Reklama maliyetinizde olmadan direk para kazanmaya başlayacaksınız.

Sitede toplamada 5 bine yakın ürün vardır. Optimizasyon mükemmeldir eklediğiniz bir ürün ertesi gün google ilk sayfada %80 çıkar. Sitede mevcut olan ürünlerde bircok modelde google ilk sayfada cıkıyor. Gerekirse optimizasyonla ilgili ücretsiz destek verebilirim.

Aklınıza takılan her türlü soruyu mail ile sorabilirsiniz. [email protected] lütfen ciddi alıcılar mail atsın.

Not. Fiyat sadece site için gecerlidir. Şirket devredilmeyecektir. Ancak yen iş kuracaklar için ikinci bir şirketimizi var onu devredebiliriz bununla ilgili ayrıca görüşebiliriz. Devredilecek şirket 20 yıldan eski LTD şirketidir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst