İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Alan Adları [Açık Arttırma] | Acil (HARÇ PARASI İÇİN)

bdrc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
resim olarak ekleyemiyormuşum! yöneticilerden biri benim yerime konu altına ekleyebilir mi şu adresteki resmi lütfen...

izmr.net/grsl/satilikalanadlari.JPG

• Açık Artırım Bitiş Zamanı : 12 Eylül 2011 Pazartesi 17:00
  • Teklif verip geri çekmemek için veya ihale size kaldığı zaman vazgeçmemek için TEKLİF VERMEDEN ÖNCE TÜM HESAPLARINIZI YAPIN, 2 KERE DÜŞÜNÜN!
  • Ödeme: T. İş Bankası
  • Transferler ödemeden sonra yapılacaktır. LÜTFEN bu konuda ısrar etmeyiniz, harç parası toplayamama stresi yaşarken bir de dolandırıcılık durumu yaşamak istemiyorum! İstediğiniz her türlü kişisel bilgiyi veririm, (Okul, Ev adresi, ev tel, cep tel, İstanbul içi görüşebiliriz) transfer sonrasında gerçekleşir.
  • İlanın yayınlandığı diğer adres:
    fuub.net/alan-adi-alim-satim-takas-isleri-129/satilik-alan-adlari-acik-arttirma-acil-harc-parasi-icin-7495/#post28709
    wmsitesi.com/satilik-alan-adlari-acik-arttirma-acil-harc-parasi-icin-t9199.0.html

Ekleme: r10'dan (yöneticiye itaatsizlik sebebiyle) cezalı olduğum için konuyu orada açamadım :(
bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? benim yerime orada konuyu açabilecek?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.