İstenen minimum fiyat: 450 YTL
Kategori, yazılımın içeriği nedir: E-Ticaret
Lisans bilgileri: Scripti ben yazdım. Lisans problemi yok.
Lisans sonlanma zamanı: -
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok.
Scriptin en büyük özelliği neredeyse tamamının template yapısı uzerinde olmasıdır. Burada sitenin sadece renklerini değil, tasarımın tamamını hiç koda girmeden değiştirebilirsiniz.Genel site şablonu tek bir template dosyasından gelmektedir.
Genel özellikler
- Detalı ve kolay anlaşılır template sistemi.
- Hic flash programı kullanmadan tamamen admin paneliden kampanya flash bannerı hazırlama (Kullanılan flash dosyası flashrelief.com sitesinden kişiye özel lisanlanacaktır.)
- Sınırsız iç sayfa desteği
- Entegre WYSIWYG editoru.(SPAW)
- CSS yönetimi
- Sunucu tarafında otomatik resim boyutlandırma
- Max hit,max gösterim özellikli detaylı banner yönetimi ve istatistikleri.
- Üyelere toplu mail gönderimi
- Havale, kredi kartı gibi tüm otomatik mailler için admin kontrolunda şablonlar
- Anket desteği
- Haberler desteği
- Sıkça sorulan sorular desteği
- Ürünler hakkında kullanıcılardan geri bildirim alma
- Ürünlere 5 Resim ve 1 Video desteği
- Ürüne ait farklı seçenekler tanımlayabilme ve kişinin alternatif seçeneği seçme şansı.(Örneği ürünü rengi,notebook çantası seçimi gibi)
- Yönetim panelinden aktif veya pasif edilebilen ürün yorumları
- Yarım saatde bir güncellenen döviz bilgiler ve site istatistikleri. (Sisteminde crontab desteği olmayanlarlara ücretsiz temin edilecektir)
- XML destekli bayilerle (Penta,Arena ..) uyumlu
- Hazır sanal pos sistemi. Yeni bir banka ile anlaştığınızda scripte entegre etmeniz yaklaşık 1 dk. alacaktır.
http://www.shopphp.net
Kategori, yazılımın içeriği nedir: E-Ticaret
Lisans bilgileri: Scripti ben yazdım. Lisans problemi yok.
Lisans sonlanma zamanı: -
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok.
Scriptin en büyük özelliği neredeyse tamamının template yapısı uzerinde olmasıdır. Burada sitenin sadece renklerini değil, tasarımın tamamını hiç koda girmeden değiştirebilirsiniz.Genel site şablonu tek bir template dosyasından gelmektedir.
Genel özellikler
- Detalı ve kolay anlaşılır template sistemi.
- Hic flash programı kullanmadan tamamen admin paneliden kampanya flash bannerı hazırlama (Kullanılan flash dosyası flashrelief.com sitesinden kişiye özel lisanlanacaktır.)
- Sınırsız iç sayfa desteği
- Entegre WYSIWYG editoru.(SPAW)
- CSS yönetimi
- Sunucu tarafında otomatik resim boyutlandırma
- Max hit,max gösterim özellikli detaylı banner yönetimi ve istatistikleri.
- Üyelere toplu mail gönderimi
- Havale, kredi kartı gibi tüm otomatik mailler için admin kontrolunda şablonlar
- Anket desteği
- Haberler desteği
- Sıkça sorulan sorular desteği
- Ürünler hakkında kullanıcılardan geri bildirim alma
- Ürünlere 5 Resim ve 1 Video desteği
- Ürüne ait farklı seçenekler tanımlayabilme ve kişinin alternatif seçeneği seçme şansı.(Örneği ürünü rengi,notebook çantası seçimi gibi)
- Yönetim panelinden aktif veya pasif edilebilen ürün yorumları
- Yarım saatde bir güncellenen döviz bilgiler ve site istatistikleri. (Sisteminde crontab desteği olmayanlarlara ücretsiz temin edilecektir)
- XML destekli bayilerle (Penta,Arena ..) uyumlu
- Hazır sanal pos sistemi. Yeni bir banka ile anlaştığınızda scripte entegre etmeniz yaklaşık 1 dk. alacaktır.
http://www.shopphp.net