İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Arkadaşlık Sitesi

ilteris83

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Site adresi: www.leylam.net
İstenen minimum fiyat:250 ytl ya da paypal 200 $
Sitenin açılış tarihi: 23-11-2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: Arkadaşlık Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Kendi sitelerimde reklamı varken 1k idi şimdi 100 tekil civarı
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tamamen satlıktır
Hosting dahilmidir: hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: evet
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
Satma nedeni (opsiyonel): ilgilenememe

site phpizabi isimli ücretsiz script kullanmaktadır ve dili tamamen tarafımızca çevrilmiştir ve şuan 500 üyesi bulunmaktadır.

Özellikler :
1-hazır paypal ödeme sistemi (gold üyeler için)
2-üyelere istediğiniz özellikleri sınırlayabilme (mesaj atma, sohbet odasına girme, online kişileri görebilme vs.)
3-soru cevap oluşturabilme (yardım bölümü için)
4-puanlama usulü hesap yükselttirebilme
5-sınırlandırdığınız ölçüde resim yükletme ve galeri oluşturabilme (üyeler için)
6-online sohbet (chat) odaları oluşturabilme
7-profilimi kimler gördü sistemi
8-sohbete çağırabilme, arkadaşlık teklifi gibi hazır sistemler...
9-Üyelik aşamasındaki soruları sınırsız editleyebilme...

Dil paketi, sorular ve diğer editler için çok emek sarfedilmiştir.
domain godaddy dedir ücretsiz olarak açacağınız hesaba anında transfer edilir.

not : lütfen ilgilenen arkadaşlar irtabata geçsin konuyla alakasız gereksiz yorumlar yapmayalım.

iletişim msn : [email protected] mail [email protected]

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşım yukarda sorularının tamamının cevabı var daha dikkatli okuduğun vakit görüceksin.

sende birazcık düşünürsen yukarda verdiğin bilginin yeterli gelmemiş olacağını anlarsın.

>Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: evet
>Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok

bu bana pek bi şey anlatmıyor, hele hele benzer bi scriptin mareze düştüğünü gördükten sonra. ayrıca vermen gereken cevap :"Evet, scripti kendim programladım, ya da programlattım" veya "yazılım www.bilmemne.com un yazılımıdır ve lisanslı bi yazılımdır, www.bilmemne.com dan doğrulatabilirsin" şeklinde olmalıydı. sorulara gösterecek sabrın yoksa bence girme bu alım satım işlerine ;)

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Running on PHPizabi v0.415b R4 yazıyor altında ücretsiz bir script galiba

S

SupRAdyN

Misafir
marez bi script...
bu sitede marez yasaq degilmi..?

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Ben Arkadaşa +Rep veriyorum en azından bedava php arkadaşlık Portalı buldum :)

KaleSoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bedava evet ama kodlar tam acik degil

The current release and all prior releases, do/have a small portion of the code encrypted with Ioncube

Ioncube ile kapatılmış, serverda Ioncube yoksa calışmaz

D

DirtyZen

Misafir
phpizabi ücretsiz bir scripttir ve türkçe dil dosyasıda kendi sitesinde mevcuttur. yani arkadaşların dediği gibi vvarez değildir ve ücretli olan script başka bir versiondur. Kişisel fikrim ise piyasadaki çoğu scriptten daha iyidir fakat sorunu ağır çalışması ve sql i yormasıdır.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
phpizabi ücretsiz bir scripttir (yani bir arkadaşımızın dediği gibi marez değil) sadece bazı dosyaları güvenlik için (heke karşı) ioncube ile encode edilmiştir.

İyi bir script fakat hala ciddi bugları bulunmaktadır. (ayrıca kurulumdan sonra yapmanız gereken güvenlik ayarlarını yapmazsanız admin paneline ulaşmak ve heklemek çok kolay). Ayrıca şu anda phpizabinin alicia adında yeni bir versiyonu yayınlandı ama alicia phpizabi den çok farklı.

Php izabinin türkçe forumunda adminlerden biriydik coderlarıylada zaman zaman msn den görüşüyoruz fakat izabinin sitesi en son papayı protesto etmek için türkler tarafından heklendi ve tüm dildeki forumlar zarar gördü ve hala forumlar aktif değil sitede

ilteris83

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ya arkadaşlar açtığım başlıkta scriptin ücretsiz olduğunu zaten belirttim okumadan marez diyenlere birşey demiyorum sonra tekrar oku dediğim halde hala göremeyip bir de beni suçlayan üstüne bir de eksi rep veren ZIPKIN arkadaşımıza da en sonunda eksik okuduğunu kabul ettiği için teşekkür ediyorum.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ya arkadaşlar açtığım başlıkta scriptin ücretsiz olduğunu zaten belirttim okumadan marez diyenlere birşey demiyorum sonra tekrar oku dediğim halde hala göremeyip bir de beni suçlayan üstüne bir de eksi rep veren ZIPKIN arkadaşımıza da en sonunda eksik okuduğunu kabul ettiği için teşekkür ediyorum.

- repin ve de o mesajın nedeni, cevap veriş şeklindi, şimdi de medeni cevabın için +rep veriyorum.
mesajın o kadar uzun olmuşki, önemli bikaç kriteri bold yapmalıydın, kaç defa baştan okumayı denedim ama her denemde de üşengeçlik verdiği için alapşap okuyabildim ama yine de görmem gerekirdi. kusura bakma artık.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.