Satılık Aylık 500$ 600$ gelirli site.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
Satış iptaldir.

0
Onaylı Üye
Üye
hotr1de içeriği yazmayacağım bana siteyi alma garantisi vermeyen kişiye söylemeyeceğim dahi zaten. Buda sanırım ne kadar ciddi olduğumu gösteriyordur.

0
Onaylı Üye
Üye
hotr1de içeriği yazmayacağım bana siteyi alma garantisi vermeyen kişiye söylemeyeceğim dahi zaten. Buda sanırım ne kadar ciddi olduğumu gösteriyordur.
Ne aldığını bilmeden birşeyi alma garantisini kim verebilir? Yukarda ciddiyet diye tanımladığınız şey bence saçmalık

0
Onaylı Üye
Üye
Alıcı değilseniz gerisi sizi ne ilgilendirir? Saçmalık veya ciddiyet alıcı değilseniz boş konuşmayın. Çünkü bir sonuca ulaştırmaz.

0
Onaylı Üye
Üye
önce site içeriğini Söylersin/ki kişiler ekler veya eklemez
hem diyorsun ciddi alıcılar gelmesin hemde diyorsun içerik söylemem :D biraz entresan

0
Onaylı Üye
Üye
webindir diye adres veren ben değilim bir başkası. gf8 senin okumanda yada anlayışında bir yanlışlık var sanırım. Site satışından vazgeçtim çünkü sizinde söylediğiniz gibi bu durumda alma garantisi veren zor çıkacaktır. Bende bu şekilde satmayacağım. İlgilenen arkadaşlara iyi çalışmalar dilerim. Satış iptaldir.

0
Onaylı Üye
Üye
dondurma yemek ıstıorum ama soguk olmasını ıstemıorum
ne kadar cıddı oldugumu anladınız heralde dımı ?

0
Onaylı Üye
Üye
İtsup2u alacak adam Aforizma arkadaş gibi yazar almayacak boş adamsa senin gibi yapar sen anladınmı?
Site satışından vazgeçilmiştir ilginize ve alakanıza teşekkür ediyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
Hcrcode mesajların yaşını ve eğitim durumunu gözler önüne seriyor, bu kadar açık verme ;)

0
Onaylı Üye
Üye
Öyle olsun Selim61. Daha 2 3 yıl once buralarda reseller satmaya çalışan adamın bana söylediğine bak.

0
Onaylı Üye
Üye
Bak ben nick değiştirmedim yaptığım ve yapacağım işlerin daima arkasındayım, sizin gibi dün ahmet nickli bugün mehmet nickli dolaşmıyorum.2-3 yıl önce kimbilir sende altını ıslatıyormuşsundur...

0
Onaylı Üye
Üye
Selim61 sen haddini aşma bence. Benım iyinete herhangi bir üyeliğim yok. 2. bir nickim gibi kafadan uydurma laflarla burada laf ebeliği yapma. Ben sadece takip ediyorum siteleri üye olma zorunluluğu hissetmedim. Altını ıslatma tabirini ben buralarda tasarım yaparken sen yapıyordun emın ol. Dunku bebeğe bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri