Elimde bulunan kendi kullandığım telefonu yeni telefon aldığım için satıyorum. Telefon kesinlikle ÇİN değil JAPON malıdır. Yani bire bir iphone özelliklerine ve görünüme sahiptir.
Çin mallarında arka kapak açılır. Bu telefonda açılmaz ve tek hatlıdır.
çin de kamera sağ taraftadır japonda orjinal sol
çin de yazı karakterleri basitçedir japonda orjinal iphone
çin de geçişler dandiktir. Japonda orjinal iphone
çin de dokunmatik parmak ile çalışmaz nadir dir japonda parmak la oynatabilirsiniz.
Diğer bütün özelliklerine aldığınız zaman çin malı iphone alıp arasında ki dağlar kadar farka bakabilirsiniz.. Tek kusuru kızım elinden düşürmüştü bir ara sol en alt tarafta hafif bir çatlak var zaten kusur da teşkil etmiyor. çizik vs hiçbir şey yoktur. Birde şarj kablosu duruyor ben bilgisayardan şarj ediyorum prize takılan fişini bulamadım. telefoncularda 2,5 lira sanırım. He unutmadan şarj da dandik değil orjinal iphone de nasıl ise bun da da odur.
Başlangıç Fiyatı : 5 TL
Minimum Arttırış : 5 TL
Hemen Al : 200 TL
Resim de masanın üstünde kıl var hangi hayvanın kılı bilmiyorum o satılık değildir
Diğer Satış Konusu
Çin mallarında arka kapak açılır. Bu telefonda açılmaz ve tek hatlıdır.
çin de kamera sağ taraftadır japonda orjinal sol
çin de yazı karakterleri basitçedir japonda orjinal iphone
çin de geçişler dandiktir. Japonda orjinal iphone
çin de dokunmatik parmak ile çalışmaz nadir dir japonda parmak la oynatabilirsiniz.
Diğer bütün özelliklerine aldığınız zaman çin malı iphone alıp arasında ki dağlar kadar farka bakabilirsiniz.. Tek kusuru kızım elinden düşürmüştü bir ara sol en alt tarafta hafif bir çatlak var zaten kusur da teşkil etmiyor. çizik vs hiçbir şey yoktur. Birde şarj kablosu duruyor ben bilgisayardan şarj ediyorum prize takılan fişini bulamadım. telefoncularda 2,5 lira sanırım. He unutmadan şarj da dandik değil orjinal iphone de nasıl ise bun da da odur.
Başlangıç Fiyatı : 5 TL
Minimum Arttırış : 5 TL
Hemen Al : 200 TL

Resim de masanın üstünde kıl var hangi hayvanın kılı bilmiyorum o satılık değildir
Diğer Satış Konusu