İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SATILIK DERSHANE benim dershanem online dershane SÜPER EĞİTİM PROJESİ

aydayd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SOSYAL MEDYA DA BİLİNEN ve GÜNDEMDE OLAN MARKA İSİM ( satılık )
AKILLARDA KOLAY YER EDEBİLECEK SÜPER EĞİTİM WEB SİTESİ

benim dershanem COM sanal dershane online dershane online hazırlık kurs ortamı eğitimi sınavlar kitaplar ödev tez hizmeti
benim dershanem NET online forum rehber öğretmenler bilgi alışverişi platform yayınevleri çeviri online öğrenci öğretmen sohbet

benim dershanem YGS LYS ALES KPSS DGS YDS SBS AÖF TUS ve DİĞER TÜM SINAVLARA HAZIRLIK KURSU
benim dershanem CANLI KONU ALATIMI DERS NOTLARI TESTLER DENEME SINAVLARI ve SORU BANKASI
benim dershanem ONLİNE SINIFLAR da ÖĞRETMENLERLE bire bir ETÜT ve SORU TEST ÇÖZÜMLERİ
benimdershanem KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR EĞİTİM ile REHBERLİK ve DERS PROGRAMLARI
benimdershanem UZMAN ÖĞRETMEN kadrosu ile DERSHANE ORTAMI ile CANLI DERS KONU ANLATIMI
benim dershanem İLKÖĞRETİM LİSE ÜNİVERSİTE OKUL DERS KİTAPLARI ve SINAVLARI
benim dershanem SÜPER EĞİTİM projesi A DAN Z YE ANSİKLOPEDİ kitap satışları ÇEVİRİ TEZ ÖDEV HİZMETİ
benim dershanem EVİNİZDE Kİ ÖZEL DERSHANE KURS VE KÜTÜPHANENİZ

Üniversite hazırlık kursu benim dershanem tüm dersler canlı konu anlatımlı test deneme sınavları sayısal sözel eşit ağırlıklı
Online sınıf ortamı Soru bankası online soru test çözümleri ve rehberlik hizmeti benim dershanem de.
Kpss hazırlık benim dershanem genel kültür genel yetenek kpss B-A grubu branş dersleri ders kitapları soru bankası canlı konu anlatımı
Dgs sınavı Ales sınavı sbs Tus sınavı Yds sınavı ve diğer TÜM SINAVLARA canlı hazırlık kursu
Aöf hazırlık kursu tüm bölümlerin ders kitapları notları canlı konu anlatımı test deneme sınavları soru bankası benim dershanem de.

Benim dershanem SOSYAL MEDYADA EN ÇOK İFADE EDİLEN online dershane benim dershanem
Benim dershanem EĞİTİMİN ADRESİ kaliteli ÜSTÜN EĞİTİM HİZMETİ sanal dershane benim dershanem
Büyük proje adayı SOSYAL MEDYADA BİLİNEN ve GÜNDEM DE OLAN İSİM.
Benim dershanem PROJE DETAYLARINI okuyun ve değerlendirin öneri ve yorumlarınız

Zaman ve özel sebeplerden dolayı hedeflediğim bu projeye başlayamadığım için SATIYORUM
Yayın evleri dershane ve şahıs yatırımcılarından bazı ticari teklifler aldım ( İLGİNİZE teşekkür ederim ) teklifleri değerlendirmekteyim.

TEKLİFLERİ almaya devam ediyorum uygun görülen Teklif e SATILACAK

benim dershanem .COM SATILIK Alan Adı For sale domain
benim dershanem .NET SATILIK Alan Adı For sale domain

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.