İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SATILIK DOMAİN LİSTESİ

The_Blackman

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2016
Mesajlar
28
Reaction score
0
Konum
Ankara
Öncelikle herkese iyi günler çeşitli proje bazında almış olduğum domainleri işlerim gereği ilgilenemem kafa dengi ortak bulamamamdan dolayı satışa çıkartmaktayım. İlgilenen arkadaşların fiyatlarını pm yoluyla iletmelerini rica ederim.

Satılık Domain Listesi

Ankaraelite.com

Evininesyasi.com / Evininesyasi.net

Cankayam.net

Elite.web.tr


--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 16:16 -->-> Daha önceki mesaj 16:15 --

mail için iletişim: [email protected]
 

The_Blackman

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2016
Mesajlar
28
Reaction score
0
Konum
Ankara
Domainler ile detaylı bilgi

Domainleri işlerim gereği ilgilenemem ortak bulamamadan dolayı satışa çıkartmaktayım.
Satıştan yanı sıra proje ortaklarınızda değerlendirilecektir.

Domainler ve Ortaklıklar ile İlgilenen arkadaşlar fiyat ve düşüncelerini pm veya [email protected] yoluyla tarafıma iletmelerini rica ederim.

Satılık Domain Listesi

Ankaraelite.com
Ankara gece hayatına yönelik bir site 2011 yılında kuruldu. Çeşitli dönemlerde yüksek hitler gördü. Facebook hesabı, sayfası, grubu mevcut. Etkinlik paylaşımları etkinliklerin fotoğraf ve videoları paylaşıldı. Site adına Ankara’da etkinlikler düzenlendi etkinliklerde aktif olarak yer aldı. Fotograf stüdyosu ve ofis kuruldu. Daha sonra fotoğrafçı arkadaş ve editörlerle maaş konusunda anlaşılamadığından dolayı ekip dağıldı. İlgilenildiği takdirde tekrar iş yapacak potansiyele sahip.

Evininesyasi.com / Evininesyasi.net
E-Ticaret bazında kurulmak için alındı sanal pos vs. çeşitli prosedürlerle uğraşacak vaktim olmadığı için proje askıya alındı. Alan adları güzel iş görecek ve akılda kalınacak nitelikte.

Cankayam.net
Çankaya mekanları bülteni sarı sayfaları nerede ne var şehir fırsatları vs. kurulmak için alınan alan adı kafamdaki projeyi web ortamına geçiremediğim için yarım kaldı.

Elite.web.tr
Bir web ekibi oluşturmak için yola çıkılan projede eski ekip arkadaşlarımızla anlaşamadığımızdan dolayı son verildi.
Arkadaşlar cankayam.net paralı host mevcut fiyata dahil. Diğer domainler free hostinglerde Ankara’da ofisimiz mevcut olup proje ortaklığı düşünen arkadaşlara her türlü çalışma imkanı sunulacaktır. Teşekkürler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst