İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satilik E-Book 'Earn With Proxies'

A

a.ışık

Misafir
sen bi hata etmişsin
15$'a almışsın, elinde kalmış beli..
millete niye satmaya çalışıyonki
elinde kalan bi malı ?
hem bir de,
sen diyorsun ki o siteden de
direkt olarak alınabilir.
senin satmaya lisansın ve yetkin
varmı ki?? yani sen o sitenin
yaptığı işi mi yapıyosun şu anda?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
what it is ?

ingilizcem yok ama herhalde küfür etmedim ... Demek istediğim umarım anlamışmıştır. Cevap bekliyorum... Merak ettim bu neki satılıyor !

crumblepie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen bi hata etmişsin
15$'a almışsın, elinde kalmış beli..
millete niye satmaya çalışıyonki
elinde kalan bi malı ?
hem bir de,
sen diyorsun ki o siteden de
direkt olarak alınabilir.
senin satmaya lisansın ve yetkin
varmı ki?? yani sen o sitenin
yaptığı işi mi yapıyosun şu anda?

Hayir e-book elimde kalmis birsey degil, ben sitenin sahibiyim, yani http://www.earnwithproxies.com bana ait ve bu kitabi satmaya yetkisi olan tek kisi benim :)

Kolay bir para kazanma yolunu aciklayan bir kitabi satiyorum okumak isteyenlere. Kendi kullandigim metodlardan biri.

Review okumak isterseniz, burada hepsi.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
anladığım kadarıyla aylık 700$ kazandırmayı vaad ediyorsunuz ve bu yöntemide 15$'a satıyorsunuz :D

crumblepie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bu dogru. Nedenide bu: ne kadar kisi bu yontemi kullanirsa kullansin hala para kazanabilirim.. bu beni etkilemez.. cunku proxy lere hep ihtiyac var, bir gun yeni bir tanesi cikiyor, ertesi gun baska bir tanesi kapatiliyor.. ve sonra tekrar yenileri cikiyor :)

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla proxylerden türkçe ziyaretçi ile yüklü para kazanabiliyorum diyorsan hemen alayım :) ben günde 1-1,5 $ anca kazanıyom türkçe ziyaretçiler ile proxyden...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
e-book'un ingilizcesini yazabildiğinize göre Türkçesini de yazabilirsiniz kazanç raporları ile birlikte gönderebilirseniz 15 $ ödeyebilirim.ister havale ister paypal.

crumblepie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla proxylerden türkçe ziyaretçi ile yüklü para kazanabiliyorum diyorsan hemen alayım.. ben günde 1-1,5 $ anca kazanıyom türkçe ziyaretçiler ile proxyden...

Bu para kazanma yontemi tami tamina dusundugunuz yontem degil :) Yani bir gunde adsense'ten yuzlerce dolar beklemeyin.. bu baska bir yontem.. tabii burda aciklarsam kitabi satmanin anlami kalmaz ;)

e-book'un ingilizcesini yazabildiğinize göre Türkçesini de yazabilirsiniz kazanç raporları ile birlikte gönderebilirseniz 15 $ ödeyebilirim.ister havale ister paypal.
Size birazdan PM yollayacagim, tesekkurler.

evet biz niye ingilizce okuyalım türkcesini bekleriz
Turkce yazmayi hic dusunmedim.. su anda baska bir tane kitap yaziyorum onunla mesgulum ama firsat bulursam belki Turkceye ceviririm. Yeterince istek varsa neden olmasin :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Elektronik eşya satılan bir dükkana girip karpuz var mı diye sordun mu sen hiç ? :D
Hele sen yazda bir türkçesini alan olur illa

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
E-book sizin tarafınızdan mı yazıldı ?
Yoksa siz siteyi satın alan 3. kişi misiniz ?

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense'den bahsetmiyorum... Walla ben sitede adsense+adbrite+kontera kullanıyorum... toplam kazanç yazdığım gibi... sen hayır x-tir onları al sbide şunu şunu yap kazancın artacak diyorsan hemen ilgilenelim tabii sonuçta dediğine göre zaten parayı hemen çıkartacam bu durumda neredeyse tavsiyen her neyse...
Bu para kazanma yontemi tami tamina dusundugunuz yontem degil :) Yani bir gunde adsense'ten yuzlerce dolar beklemeyin.. bu baska bir yontem.. tabii burda aciklarsam kitabi satmanin anlami kalmaz ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.