Ste adresi: ultrahdfilmizle .com
site için istenilen en düşük fiyat : 80 tl >> 50 tl
banlı olduğu sponsor yok.
banlı olduğu arama motoru yok.
alexa dünya sıralaması : 3,,922,686
alexa türkiye sıralaması : 38,338
host : 20 gün kadar idare edilebilir.
sitede 277 adet film bulunmaktadır. tema olarak ayesoft film teması kullanılmaktadır. filmlerin 3/2 si ayesoft film botu ile çekilmiştir. geri kalanlar tek tek manuel olarak eklenmiştir. Sitenin hitini artırmak amacıyla açtığım birde blogspot tabanlı bir sitesi var. onuda beraberinde vereceğim.
sitenin henüz fazla hiti yoktur. günlük ortalama 15-20 tekili vardır. Android ile ilgili bi site hazırlıyorum. bu siteyide bundan dolayı satıyorum. Geçen hafta da tabletlerle ilgili bir sitemi bu yüzden kapattım.
ilgilenen ciddi alıcıların pm atmaları rica olunur.
site için istenilen en düşük fiyat : 80 tl >> 50 tl
banlı olduğu sponsor yok.
banlı olduğu arama motoru yok.
alexa dünya sıralaması : 3,,922,686
alexa türkiye sıralaması : 38,338
host : 20 gün kadar idare edilebilir.
sitede 277 adet film bulunmaktadır. tema olarak ayesoft film teması kullanılmaktadır. filmlerin 3/2 si ayesoft film botu ile çekilmiştir. geri kalanlar tek tek manuel olarak eklenmiştir. Sitenin hitini artırmak amacıyla açtığım birde blogspot tabanlı bir sitesi var. onuda beraberinde vereceğim.
sitenin henüz fazla hiti yoktur. günlük ortalama 15-20 tekili vardır. Android ile ilgili bi site hazırlıyorum. bu siteyide bundan dolayı satıyorum. Geçen hafta da tabletlerle ilgili bir sitemi bu yüzden kapattım.
ilgilenen ciddi alıcıların pm atmaları rica olunur.