Site adresi: www.oyunoynuyoruz.com
Sitenin aylık getirisi : Reklam Eklenmedi
Sitenin aktif olduğu süre: 4 ay
Domain bitiş süresi : 27.05.2012
Site için istenen fiyat : 60 Tl
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyun Sitesi
Sitenin hit bilgisi : Günlük 10-22 tekil
Hosting dahil midir değil midir: Dahildir. 6 gb web alanı 100 gb trafik 2012 6. aya kadar ücreti ödenmiştir
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Dahildir (Örümcek Oyun Scripti)
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Yok
Özel notlar : Arkadaşlar siteyi satmamın sebebi neredeyse bu siteyle hiç ilgilenemiyor olmam domain güzel ilgilenilirse iyi hite ulaşır kaç gündür neredeyse hiç oyun eklememe rağmen yine sitenin hiti var ve gerçekten ilgilenemiyorum neredeyse host+domain fiyatına hazır siteyi satıyorum
logosunu özel olarak ücretli yaptırdım. hostun ücreti 2012 6. aya kadar ödenmiştir domain keyword sayılabilir. içinde 2 tane bot ve 4-5 tane ayrı tema bulunmaktadır alana şimdiden hayırlı olsun 
Multi Konu: http://www.webmastersitesi.com/webs...n-sitesi-domain-ve-hostu-guzel.htm#post916386
Admin Panelinden bir görüntü
Sitenin aylık getirisi : Reklam Eklenmedi
Sitenin aktif olduğu süre: 4 ay
Domain bitiş süresi : 27.05.2012
Site için istenen fiyat : 60 Tl
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyun Sitesi
Sitenin hit bilgisi : Günlük 10-22 tekil

Hosting dahil midir değil midir: Dahildir. 6 gb web alanı 100 gb trafik 2012 6. aya kadar ücreti ödenmiştir
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Dahildir (Örümcek Oyun Scripti)
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Yok
Özel notlar : Arkadaşlar siteyi satmamın sebebi neredeyse bu siteyle hiç ilgilenemiyor olmam domain güzel ilgilenilirse iyi hite ulaşır kaç gündür neredeyse hiç oyun eklememe rağmen yine sitenin hiti var ve gerçekten ilgilenemiyorum neredeyse host+domain fiyatına hazır siteyi satıyorum
Multi Konu: http://www.webmastersitesi.com/webs...n-sitesi-domain-ve-hostu-guzel.htm#post916386
Admin Panelinden bir görüntü