Site adresi : BURASI
Açık attırmaysa başlangıç Fiyatı ( 1TL ) Attırım ( 1TL )
Hemen AL : ( 150TL) Ciddi alıcılara pazarlık payım vardir..
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Forum
Günlük hit sayısı : 200 - 300
Alexa : 550K
Domainin yaşı : 2
Pagerank değeri : 2
Hosting dahil midir: Evet dahildir, 4Ay süresi vardir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yoktur
Banlı olduğu arama motoru var mı: yoktur
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yoktur.
Sitede backlınk çalışması 1seferliğe mahsus olarak ( Real nıcklı arkadaş) yapıldı ve pr3siteye lınk verdi 1k üzeri hit gördü.Onun dışında ılgılenmedım..
Tamamen ilgisiz içerikli temiz forumdur.illegal içerik yoktur.Hiç bir reklam şirketinde banı yoktur..Alacak olan dostumuz 3sitenin linkini 3ay boyunca kaldırmıcaktir.
Genelde google adsense,adhood gibi reklamları pek kullanmadım.Nakliyat ve Şiir aşk ve ircfrm sitelerinin bannerlerini aylık cuzi mıktara yayınladım genelde.(yayınlanan siteler gösterilebilir)
Domain 03/2011 tarıhıne kadar yenı uzatıldı.Alan arkadaşın yapması gereken güncel tutup ufak bir backlınk çalışmasi yapması kafidir Takas düşünmüyorum teklıf etmeyın.Güzel bir seo uygulayın süper hitler alırsınız.
Ödeme : Paypal, Akbank ,PTT ,işbankasi
multi topic : http://www.r10.net/site-satisi/639890-1tlden-icerikli-genel-forum-ilgisizlikten.html
Günlük hit sayısı : 200 - 300
Alexa : 550K
Domainin yaşı : 2
Pagerank değeri : 2
Hosting dahil midir: Evet dahildir, 4Ay süresi vardir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yoktur
Banlı olduğu arama motoru var mı: yoktur
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yoktur.
Sitede backlınk çalışması 1seferliğe mahsus olarak ( Real nıcklı arkadaş) yapıldı ve pr3siteye lınk verdi 1k üzeri hit gördü.Onun dışında ılgılenmedım..
Tamamen ilgisiz içerikli temiz forumdur.illegal içerik yoktur.Hiç bir reklam şirketinde banı yoktur..Alacak olan dostumuz 3sitenin linkini 3ay boyunca kaldırmıcaktir.
Genelde google adsense,adhood gibi reklamları pek kullanmadım.Nakliyat ve Şiir aşk ve ircfrm sitelerinin bannerlerini aylık cuzi mıktara yayınladım genelde.(yayınlanan siteler gösterilebilir)
Domain 03/2011 tarıhıne kadar yenı uzatıldı.Alan arkadaşın yapması gereken güncel tutup ufak bir backlınk çalışmasi yapması kafidir Takas düşünmüyorum teklıf etmeyın.Güzel bir seo uygulayın süper hitler alırsınız.
Ödeme : Paypal, Akbank ,PTT ,işbankasi
multi topic : http://www.r10.net/site-satisi/639890-1tlden-icerikli-genel-forum-ilgisizlikten.html