İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Full herşeyiyle PlayStation 2 (slim)

Honest

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Trakya
[
ps2sm6.jpg

Selam Arkadaşlar; Genelde zaman darlığından ve bu ara nakit ihtiyacından pek nadir kullandığım Play Station 2'mi satmaya karar verdim.Özelliklerini belirteyim:

Makine sadece evde kullanılmıştır.

İnce kasa estetik görünümlüdür.(slim modeli)

Chiplidir (korsan oyun cdlerini okuyabilmesi için şart)

Joysticklerinin ikisi de analoglu + titreşimlidir.(Birisi orginal Sony diğeri orjinal Kontorland'tir)

Sony marka Memory Card'ı mevcuttur.(piyasa değeri 40-50 ytl arasıdır)

Makine Sony bayisinden alınmıştır(sağdan soldan alınan kaçak veya spot mal değildir)

Makinenin yanında 20 adet ps2oyun dvd'si (evde daha bulursam fazlasıyla yollaycam) verilecektir.(Hemen her çeşit ve tarzda kaliteli oyunlar mevcut)

Ekstradan bir adet play station2 program cdsi bulunuyor bu cd sayesinde müzik ve film oynatabileceği söylendi müziği denedim film olayını denemedim ancak oynatabileceğinden şüphem yok açıkçası)
Oyunların tanesi piyasa 5 ytl ile 10 ytl arası değişiyor ben genelde tanesini 7 ytlden almıştım dolayısıyla 20*7:140-150ytl sadece oyunlarına vermiştim)
Oyunların arasında winning eleven,Hitman,Formula 1,Gta,rally,dövüş oyunu ,Gallop racer yani at yarışı,sims2 ve bunun gibi kaliteli hatrı sayılır oyunlar mevcuttur.

Tüm bu saydıklarımla herşeyiyle beraber makineyi 300 ytl'ye vermeyi düşünüyorum.(Makine konsol + 2 adet analog kol + en az 20 dvd oyun + Memory card + adaptör-bağlantı kabloları ve scart girişi de yollarım)

Bu fiyatı kıyaslarken 100-150 ytl cd parası + 50ytl memory card + ekstradan bir adet analoglu joystici hesaba katın lütfen.sadece bunlara 200ytlyi aşan bir para ödediğinizde ps2nin kendi fiyatı 100ytl gibi bişey kalıyor.
Sadece makineyi alayım,memory cardı veya cdleri almayım gibi tekliflere gerek yoktur,makine herşeyiyle satılıktır.Ayrı ayrı satış düşünmüyorum.

Parayı yolladığınız gün içerisinde kargoyla adresinize yollanır.En ufak bir güvensizliğiniz olmasın.Telefon ve adresi de baştan veririm alıcı arkadaşa.
Son bir ikram da Kargo marmara bölgesi içerisine bana ait.Dış bölgeyse kargoyu yarı yarıya yapabiliriz.

( not: aynı konu r10 forumda da açılmıştır )
 

Honest

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Trakya
Makine R10'dan bir arkadaşa satılmıştır.Hayırlı olsun.
Konu Kilitlenebilir...​
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst