Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Satılık Goldkey

dorm

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
Icinde geçen dönemden 10$ ve bu ay 140$ ile devredicek,toplamda içinde 150$ bulunan Goldkey hesabımı 300$ a satıyorum.
Ilgilenen arkadaşların msn adreslerini pm atmaları yeterlidir.

(ps: türk trafiği olupta gk'de nasıl kullanacağını bilmiyorsa alan kişi,bu yöntemi anlatacağım)

H

hknylmz

Misafir
birine araba kullanmayı istedigin kadar anlat ne kadar basarılı olur madem bu kadar kolay para kazanılıyor neden satıyorsun?

Caesar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
direk eleştirmeyin belki acil bir şekilde 300$ a ihtiyacı olmuş olabilir. herşeyin altında birşeyler aramayın.

dorm

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
birine araba kullanmayı istedigin kadar anlat ne kadar basarılı olur madem bu kadar kolay para kazanılıyor neden satıyorsun?

Aklımda gerçekten bir yöntem var ve yalan söylicek biri değilim. Fakat trafiğim yok. Elimde günlük 7-8k trafik olsa,hesabı elbette satmam. Bu nedenle hesabı içindeki meblağ ile birlikte 300$ a satıyorum. Almak isteyen arkadaşlar pm atabilir.

qdin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
95
Goldkey Türk trafigini geçirsiz kılmaya başlamış bu saatden sonra hesaplar 50$ bile etmez kanımca.

bilgilendirme.

dorm

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
Türk trafiğini kabul etmemesi yeni bir olay değil arkadaşım ama herkes Türk trafiği ile kazanmıyor değilmi :) Türk trafiği kazandırmaya devam ediyor o ayrı :p Hesabı satın alan arkadaşa bu yolu söyleyeceğim ve 2 cümlelik anlatımı dinledikten sonra ne kadar mantıklı oldugunu anlayacak.

dll

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
192
Özel mesaj yoluyla bana taktiği söyle kafama yatarsa alacağım.

Powerz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
17
konuyu baltalamaktan başka bir işiniz yokmu sizin ?
işi bilmiyorsanız konuşmayın