İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Haber Sitesi www.Vatan.biz

SiyahiS

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Eylül 2013
Mesajlar
114
Reaction score
0
Site Adı: http://www.vatan.biz
Domain Nerede?: isimtescil.net
Site yaşı: 6 ay
Ban var mı?: yok
Sitede Verilen Hizmet: Genel Haber bloğu ve Sohbet sitesi
Sitedeki kullanılan Sistem: Wordpress ve Sohbet Appleti
Günlük Tekil: 50-100 bazı günler aşıyor.
Pagerank: Henüz güncelleme görmedi ilk güncellemede pagerank değeri alacaktır. Beklenti en az pagerank 3 olacaktır. ( özgün içerik, makalelere ve sabit hitine dayanarak söylüyorum. )
Alexa: Dünya 1.3 M Türkiye 22k
Google index: 5k
Yandex index: 300 ( yandex üzerinde kelimelerinde 1.sayfadadır. )
Site içeriği tamamen mi verilecek?: Evet
Host ve Facebook Sayfası Dahil mi?: Host bir süre idare ederim, facebook sayfası dahil. RSS Ayarları yapıldı eklenen haberler otomatik olarak sosyal medya'da paylaşılıyor.
Site için yapılan çalışmalar: Site tamamen özgün olmakla birlikte, çeşitli alanlarda makaleler yazıldı. Seo çalışması yapıldı ve google üzerinde kelimeleri kasıldı. Vatan, Vatan Haberleri, gibi kelimelerde ilk 10 içersinde haber ile ilgili bir çok aranmada da site yer almaktadır. Sohbet kelimelerine örnek vermek gerekirse istanbul sohbet odaları kelimesinde 1. sayfada,Online chat sohbet kelimelerinde 3. sayfada, online sohbet odaları, kelimelerinde 4. sayfada, Online Sohbet, kelimesinde 6. sayfada. Trakya Sohbet, 1. sayfada. gibi Sohbet ile ilgili bir çok bölge, il ve keyword aranmalarda sıralamadadır. İlgilenen arkadaşlar kendileri diğer aranmalarına bakabilir, ben bu kadarına bakabildim.
Anlaşma Sağlandığında: Alacak kişiye site için yazılan makalelerin listesi, site için yapılan seo çalışması raporu ve hitli pagerank değeri taşıyan sitelerden alınan linklerin listesi verilecektir.
Not: Herşey açıkça belirtilmiştir arkadaşlar. İlgilenen kişiler, öncelikle kendileri bakıp araştırsınlar ardından niyetleri almak ise ulaşsınlar boş yere birbirimizin zamanını almayalım.
İstenen Fiyat: Minumum 200 TL'dir.
Ödeme: Denizbank ve PTT ile kabul ediyorum. ( paypal kabul etmiyorum. )
iletişim: 0554 476 44 58
 

SiyahiS

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Eylül 2013
Mesajlar
114
Reaction score
0
Reg parası vereyim.

siteyi açtıgım günden itibaren her gün icerik girip güncel tuttum suan index ve alexa bakımından site iyi durumda kendi kelimelerinde googlede ilk sayfada güncellemede pr almasını bekliyorum. bence siz reg paranız ile yeni bir domain alıp benim yaptıgım gibi emek vererek uğraşmalısınız.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst