İstenen minimum fiyat:1600 ytl
Sitenin açılış tarihi: Kesin bir tarih veremem ama 1 yıllık bir site
Kategori, sitenin içeriği nedir: dizi/forum
Günlük hit sayısı, kaynak link: ortalama 7k
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:Site tüm içeriği ile satılıktır
Hosting dahilmidir:Hayır
Banlı olduğu sponsor varmı:Bildiğim banlı olduğu bir sponsor yok
Banlı olduğu arama motoru varmı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:ücretsiz bir forum scripti
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:hayır
Satma nedeni : eskisi kadar ilgilenemiyorum bu yüzden satmak istiyorum
PR değeri varsa linki : 10k backlinki mevcut.Şuan Pr değeri 3 bazı kaynaklara göre gelecek pr5 ( gelecek pr değerine inananlar için )
Alexa sıralaması : 200k
Varsa sitenin aylık getirisi : adsense getirisi aylık ortalama 40$ ( reklam yerleşiminde optimizasyon yapılırsa geliri daha da artacaktır. ) diğer reklamlar ile birlikte ( link,banner,popup vs ) 200 ytl rahat gelir elde edilir,fazlasını söylemiyorum
Üyesi varsa üye sayısı : Yaklaşık 40k üyesi 250k dan fazla mesajı mevcuttur
Satıcının eklemek istediği notlar:Site adresini güvenlik nedeniyle özel mesaj ile iletebiliyorum.Ciddi ilgililer özel mesaj atarak iletişime geçebilirler.Lütfen merak için adres sormayınız.Her türlü detayı belirtilmiştir.Ciddi alıcılardan mesaj bekliyorum.
Sitenin açılış tarihi: Kesin bir tarih veremem ama 1 yıllık bir site
Kategori, sitenin içeriği nedir: dizi/forum
Günlük hit sayısı, kaynak link: ortalama 7k
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:Site tüm içeriği ile satılıktır
Hosting dahilmidir:Hayır
Banlı olduğu sponsor varmı:Bildiğim banlı olduğu bir sponsor yok
Banlı olduğu arama motoru varmı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:ücretsiz bir forum scripti
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:hayır
Satma nedeni : eskisi kadar ilgilenemiyorum bu yüzden satmak istiyorum
PR değeri varsa linki : 10k backlinki mevcut.Şuan Pr değeri 3 bazı kaynaklara göre gelecek pr5 ( gelecek pr değerine inananlar için )
Alexa sıralaması : 200k
Varsa sitenin aylık getirisi : adsense getirisi aylık ortalama 40$ ( reklam yerleşiminde optimizasyon yapılırsa geliri daha da artacaktır. ) diğer reklamlar ile birlikte ( link,banner,popup vs ) 200 ytl rahat gelir elde edilir,fazlasını söylemiyorum
Üyesi varsa üye sayısı : Yaklaşık 40k üyesi 250k dan fazla mesajı mevcuttur
Satıcının eklemek istediği notlar:Site adresini güvenlik nedeniyle özel mesaj ile iletebiliyorum.Ciddi ilgililer özel mesaj atarak iletişime geçebilirler.Lütfen merak için adres sormayınız.Her türlü detayı belirtilmiştir.Ciddi alıcılardan mesaj bekliyorum.