İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Hosting Sitesi Ve Müşterileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Doldurulması zorunlu alanlar
Site adresi: www.kalitehizmet.com
İstenen minimum fiyat: 1000 YTL
Sitenin açılış tarihi: 31 Jan 2005
Kategori, sitenin içeriği nedir: Hosting
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open;unique?login=kalitehi
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Komple satılık.
Hosting dahilmidir: EVET
Banlı olduğu sponsor varmı: HAYIR
Banlı olduğu arama motoru varmı: HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: EVET
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK

Satma nedeni: Yoğunluk ve internete giremiyorum her geçen gün müşteri sayısı ve hitleri artıyor ama insanlara yardımcı olamıyorum bu yüzden iyi işletik birilerine devretmek istiyorum.
PR değeri: 3 Gpr 5 Görünüyordu.
Sitenin aylık getirisi: 400-500 YTL

Satıcının eklemek istediği notlar:

www.kalitehizmet.com

60 Web
3 Reseller
30 Domain
15 IRC Müşterisi ile satılıktır.

Bir çok site bizi desteklemektedir ve google irc hosting ve radyo host kelimelerinde 1. sayfalardayiz ve bazı kelimelerde 1. sıradayız.

Aylık ortalama 300-400 YTL arası geliri mevcut. Ve Eylülde 60 Web hosting müşterisinden 50`er ytl talep edebilirler. Bazı aylar ise 900 ytl yi bulmuştur gelirler. Irc host ödemeleri ise aylıktır.

Satma nedeni: Yoğunluk ve internete giremiyorum her geçen gün müşteri sayısı ve hitleri artıyor ama insanlara yardımcı olamıyorum bu yüzden iyi işletik birilerine devretmek istiyorum.

www.kalitehizmet.com/dadaad/kh/index.html yeni hali.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ekledim listeme sunucuyu almak zorunda degilsiniz ama amerikada makinem mevcut hazir herseyi kurulu ve bazi avantajlari var daha ayrintili görüşürüz. Iyi çalışmalar..

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Pazartesi gününe kadar satılıktır bir çok alıcı geldi fakat çoğu boş yere zaman harcatıyor. Lütfen ciddi alıcılar gelsin. Iyi çalışmalar.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Forumun moderatörü bile yalan olduğunu yazmış :) LAMER diye hitap ettiğimiz insanların yaptığı bir olaydır. Bir çok forum değil 2 forum sadece 1 i hek forumu :) diğeride irc forumu gerekli bilgi almak istiyenler için onları rezil ederim sorun değil.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bu gune kadar bir çok şirketi barındırdık kahkaha.com da içlerinde olmak üzere.

Bir çok saygın yere sunucu ve shell hizmeti verdim. Forumda kötülemeyi 2 arkadaş yaptılar 2 side zaten sahtekar.

1 i 150 $ paypal muhabbetine birini dolandıran insan bu forumda bizzat rezil olmuştu diğeride cigicigi forumlarına takılan lamerin birisi. İlgilenmiyorum pek olayın ayrıntısını almak istiyenler ulaşabilir bana. Iyi çalışmalar.

pascha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlamadığım Bişey Var Sadece 1 Kişi Söylemiyor ki Orada ? ForumTR nin portalında ve hekhell de de yazmışlar sizinle ilgili sanırım öyle duydum görmedim ama Bunu Sadece 1 Kişi söylemiyor Bir çok kişi ettiğiniz küfürleri söylüyor Ayrıca Oradaki Loglarıda Görünce Allah korkunuz olmaması üzdü beni Güven vermiyorsunuz yani. ve referans konusunda en az 5 adet referansınızın yalan olduğu çektiğim DNSler sonucunda kendim de gördüm isim vermiyim siz daha iyi bilirsiniz.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güven vermeyen, ben sadece satış yaparım destek vermem diyen zihniyette yardım istersenizde küfür yediğiniz bir hizmet sitesi.
Allah ıslah etsin sizleri diyorum.
Bu siteye bu para verilmez. Sadece bu karalekeyi ve ismi üstünüze almış olursunuz.
Diğer forumlarda kafaya aldığınız bir Mod'un sizi desteklemesi sizin doğruluğunuzu göstermez.
Orada onlarca birden mesaj yazan mağdur insanlar var, ayrıca Referansda bizim arkadaşın sitesi var, o sizle çalışmıyor ki? Yalan üstüne yalan...

Y

ysf

Misafir
siteniz vs. sizde kalsin musterileriniz devredin bana, ayda 400 lira para geliyor madem, bütün kahrini ben cekip 200 lira aylik odeme cikarayim ooturdugunuz yerden. 400 lira alti gelir olursa ilk ay bu teklifi gecersiz sayin.

pascha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ve bişey daha Söylemek istiyorum Kendinizi Savunmak için Başkasına Çamur Atmayı Adet Edinmişsiniz Galiba Orada Sizin Yaptıklarınızı Söyleyenleri Kötülemek yerine kendinizi Savunsanız Gerçekleri ortaya dökseniz daha güzel olmazmıydı ?

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yanıt verecek kadar boş vaktim inanın yok. Fakat en kısa sürede gerekli şeyleri gösteririm sizler yorum yazmaya devam edin güzel reklamımı yapıyorsunuz teşekkür ederim :) Yakında süpriz yaptığımda anlarsınız herkese iyi çalışmalar...

pascha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani 250 kontorlük itibarım var 250 kontör için sarsarım diyorsunuz ? Neyse Sizede İyi çal(malar)ışmalar Dilerim.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Biz yıllarımızı verdik ve bilen biliyor forum linkindede insanların neler yazdığı görüldü tamamen işi gücü olmuyan ipsiz sapsızların can sıkıntısı. Uğraşıcak olsam çoktan hallederim fakat uğraşmaya değmezler. Hak savunulcak durum yok zamanda yok bu tür şeyler yapanlara biz bu benzetmeyi yaparız bu yüzdende - rep alırsam sorun değil.

Türkiye'den 3gb alan 100gb bw senelik 89 ytl

imzandan ne amaçla - rep verdiğin belli :)

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen var ya gercekten komik bir insansın yorum bile yapmıyorum lanet olsun senin gibilere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.