Eski sistemimi satılığa çıkarıyorum. Çok iyi bir sistem değil ama ofis veya arşiv bilgisayarı olarak çok iyi iş görebilir.
Ürün Tanımı: Eski bilgisayarım
Ürün Adı: Eski bir bilgisayar (?)
Ürün Özellikleri:
* Kasa: Birkaç çiziği haricinde sapasağlam kasa - pardon, ön kapağı koptu . Şuradaki kasa.
* İşlemci: Intel Pentium 4 3.2GHz, orijinal fanıyla.
* RAM: Kingston 512MB DDR400 RAM.
* PSU: Everest'in muhtemelen 300W'lık, 30 liralık kasa içi güç kaynaklarından.
* Anakart: ASUS P4P800-X. Şahane bir anakarttır kendisi, çok ciddiyim.
* Sabit disk: 120GB'lık bir Seagate SATA sabit disk. Son derece sağlam, içi tamtakır boş.
* Ekran kartı: En bombasını en sona sakladım: GeForce2 MX440! 90'lı yıllara damgasını vuran ekran kartı!
Ürün Fiyatı: 250YTL
Ödeme Şekli : Elden nakit / havale (TİB veya ZB)
Satışın Yapıldığı Şehir: Ankara - diğer şehirlere kargolayabilirim
Satıcının Eklemek istediği notlar: Yalnızca RAM'in garantisi var, 4 yıldır falan kullandığım için (bakmayın 4 yıl dediğime, temiz sayılır) ömür boyu garantili Kingston RAM haricindekiler tükendi.
Ürün Tanımı: Eski bilgisayarım
Ürün Adı: Eski bir bilgisayar (?)
Ürün Özellikleri:
* Kasa: Birkaç çiziği haricinde sapasağlam kasa - pardon, ön kapağı koptu . Şuradaki kasa.
* İşlemci: Intel Pentium 4 3.2GHz, orijinal fanıyla.
* RAM: Kingston 512MB DDR400 RAM.
* PSU: Everest'in muhtemelen 300W'lık, 30 liralık kasa içi güç kaynaklarından.
* Anakart: ASUS P4P800-X. Şahane bir anakarttır kendisi, çok ciddiyim.
* Sabit disk: 120GB'lık bir Seagate SATA sabit disk. Son derece sağlam, içi tamtakır boş.
* Ekran kartı: En bombasını en sona sakladım: GeForce2 MX440! 90'lı yıllara damgasını vuran ekran kartı!
Ürün Fiyatı: 250YTL
Ödeme Şekli : Elden nakit / havale (TİB veya ZB)
Satışın Yapıldığı Şehir: Ankara - diğer şehirlere kargolayabilirim
Satıcının Eklemek istediği notlar: Yalnızca RAM'in garantisi var, 4 yıldır falan kullandığım için (bakmayın 4 yıl dediğime, temiz sayılır) ömür boyu garantili Kingston RAM haricindekiler tükendi.