İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık ilan sitesi

mhtiras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
harika bir script ile 1 yıl sınırsız host...
300 TL.den satışta
Siteye bakın.gerçekten mükemmel bir script..İstanbul için satış birebir yüzyüze gerçekleştirilecektir...
site adresi
ilansayfan.com

Zaten sınırsız host aldığınızda yıllık 150-200 tl.den aşağı yok...domain ve script de 150 TL.ye geliyor

ersdal

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
kardeşim açıklama yapmak için yazıyorum sadece yoksa karalama değil ziyaretçilerimiz olsun insanlarımız olsun iyinet.com gibi forum sitelerini güvenerek işlem yapmaktadırlar ve yorumları okuyarak almaktadırlar. bu script sadece ücretsiz piyasada var olan scripttir. Sen scriptti sattığını değilde domain ile hostingine ücret istesen daha iyi olur benim bu mesajım bilgilendirme anlamındadır. Kesinlik ile karalama vs...değil bu konuda yetkili arkadaşlar isterlerse mesajımı silebilirler veya düzeltebilirler.

Dereck

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeşim açıklama yapmak için yazıyorum sadece yoksa karalama değil ziyaretçilerimiz olsun insanlarımız olsun iyinet.com gibi forum sitelerini güvenerek işlem yapmaktadırlar ve yorumları okuyarak almaktadırlar. bu script sadece ücretsiz piyasada var olan scripttir. Sen scriptti sattığını değilde domain ile hostingine ücret istesen daha iyi olur benim bu mesajım bilgilendirme anlamındadır. Kesinlik ile karalama vs...değil bu konuda yetkili arkadaşlar isterlerse mesajımı silebilirler veya düzeltebilirler.

Script ücretsiz olarak yok w-a-r-e-z olarak var bu ücretsiz bir script değil ancak 300 tl verilcek kadar pahalı bir scriptte değil ayrıca sınırsız bir hosting 150-200 tl değil 5 tl yede hosting bulunabilir.Ayrıca sistenin prsi bile yok. Ben satış fiyatını fazla yüksek buldum açıkcası hayırlı satışlar..

ersdal

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
kardeş normalde yine açıklıyorum her zaman açıkladığım gibi sınırsız diye birşey yok herşeyin bir sınırı var sınırsız makina ne kadar sağlam olabilir adamlar böyle 10 tane siteye sınırsız diye satıyor normal bir sunucunun fiyatı nedir yıllık araştırın görün bunu nasıl sınırsız verebilirler milleti bu konuda biraz aydırmak istiyorum. Arkadaşlar yine diyorum SINIRSIZ BİR makine bu kadar düşük fiyat olmak ben bu konuda bana hak vereceklerini düşünüyorum normal bir sunucu kiralıyorsun yıllık 3-5 milyar ben bunda tutar herkese birer sınırsız diyerek hesap açarsam zaten içindeki harddiskin bir sınırı var kim diyor yok diye kimmm...

mhtiras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok Bilmiş

Çok bilen arkadaşım

Ben o servere her ay 100 TL.ödüyorum...
Sonra o script ***** olabilir ama kullanana dava açabilirler...ben 250 TL.ödeyerek lisansını aldım...yani *****i değil bu.
Ayrıca yeri gelir sadece domain bile o fiyattan rahatlıkla satılabilir...
Yani sen eleştirmişsin ama boş yere...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.