İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satılık kelepir sohbet sitesi bu site kaçmaz

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Site adresi : http://freesohbet.info
Site için istenen fiyat: 15 TL
Sitenin açılış tarihi: bir yıllık
Kategori, sitenin içeriği nedir: sohbet
Günlük hit sayısı, kaynak link: Günlük hit 100-200 arasındadır, bazen 300'ü geçtiği oluyor,
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yaklaşık 11 aylık , PR 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılık.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

siteyle uzun zamandır ilgilenilmedi.chat roulette türkiye ,chatroulette,liseli kızlar,eklay, emo ,xat sibelalem gibi kelimelerden hit alıyor.

free sohbet aramasında ilk sırada.

ilgilenildiği takdirde çok kolay hit alabilen bir site. ilk açıldığında 1k hiti görmüştü.daha sonra ilgisizlikten hit azaldı.az da olsa bir pazarlık payı var.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
fiyatı düşürdüm arkadaşlar.ücret 30 tl oldu.ilgilenmediğim siteleri elimden çıkarmam lazım.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bu siteyi 15 tl ye satıyorum.hiti var free sohbet aramasından 50 100 kişi geliyor sadece.

bu adresde anında görüntülü sohbete başlayabilirsiniz ama bayan çok az genelde sapık erkekler var.

ucuza vermemin sebebi doman süresi 15 güne bitecek.uzatmak istemiyorum. bir ayda emin olun 15 dolardan fazla kazanır bu site.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.