İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SATILIK MEDYADA BİLİNEN ve GÜNDEMDE OLAN MARKA ALAN ADLARI.SİZ KAZANIN

aydayd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önce OKUYUNUZ
1 SOSYAL MEDYADA BİLİNEN VE GÜNDEMDE OLAN ALAN ADLARI domainler
2 AKILLARDA KOLAY YER EDEBİLECEK ALAN ADLARI
3 GELECEĞE DÖNÜK ALAN ADLARI
4 BEN ÖZEL SEBEBLERDEN DOLAYI İLGİLENEMİYORUM. BAZILARINA BİR ÇOK TEKLİF GELDİ. FAKAT BİRAZ EMEK İLE ÇOK İYİ KAZANÇ ELDE EDİLSİN İSTİYORUM. EMEK VEREBİLECEK ARKADAŞLARA FIRSAT.

LÜTFEN ALAN ADLARINI İNTERNET TE ARAMA MOTORLARINDA İNCELEYİN

bazı alan adlarına teklifler geldi özelikle EĞİTİM - firma ve OTEL alan adlarına
özelikle eğitim alan adı için ticari site ortaklıkları geldi ben girmedim diğer şahıs teklifleri de beni tatmin etmedi değerlendirmekte olan firmalar da var fiyat teklifleri yine diğerleri için de geldi
benimdershanem i satmak da kararsızım yayınevleri ve dershane ile şahıslar dan gelen ve değerlendirme aşamasında olanlar var. ÇOK İLGİ VAR

BEN ÖZEL SEBEBLERDEN DOLAYI İLGİLENEMİYORUM PAZARLAMA -WEB SİTELERİNİ AÇMA VS
YÜKSEK FİYATLARA SATILSIN İSTİYORUM. BU YÜZDEN GELEN TEKLİFLERE HENÜZ YANIT VERMEDİM

BU SEBEB DEN DOLAYI ALAN ADLARININ HEPSİNE TEKLİF VEREN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM.

EMİN OLUN ÜZERİNDE EMEK VEREBİLİRSENİZ ÇOK ÇOK İYİ PARALAR KAZANIRSINIZ özel mesaj atabilirisiniz

lütfen ciddi alıcılar özel mesaj ile de düşüncelerinizi söyleyiniz

ALAN ADLARI VE KATEGORİ DETAYLARINI İNCELİYEBİLECEĞİNİZ * LİNK * AŞAĞIDA

http://forum.iyinet.com/satilik-dom...aret-emlak-insaat-yapi-marka-alan-adlari.html

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.