İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satılık memuroluyoruz.com

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
öncelikle satışını Domain Satış Şablonuna göre düzenlermisin lütfen
ayrıca istedigin fiyat gerçekten şaka gibi
üyelik tarihin bugün ilk mesajın ve bir domaine 5000 tl istiyorsun ciddimisin gerçekten ?

severgoekhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öncelikle satışını Domain Satış Şablonuna göre düzenlermisin lütfen
ayrıca istedigin fiyat gerçekten şaka gibi
üyelik tarihin bugün ilk mesajın ve bir domaine 5000 tl istiyorsun ciddimisin gerçekten ?
evet uyelğim bugun hayır 2 sine istiyorum. evet cok ciddiyim

Semih23

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
com ve net'in aynı fiyat olması biraz ilginç olmuş

severgoekhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ikisini birden alcaklara indrim yapılcak arkadaslar nasıl olsa orta yol olur ciddi alıcı olduktan sonra

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
çok yüksek bir fiyat istiyorsunuz, ayrıca devlet işine girişiniz bu işleri yapmanıza engel değil, iyi satışlar.

severgoekhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yanlış, bilgi eksikliğiniz var.

Devlet Memurları Kanunu’nun memura ikinci işi yasakladığı düşüncesine dayanıyor. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 28. maddesi, memurların; Türk Ticaret Kanunu’na göre (tacir) veya (esnaf) sayılmalarını gerektirecek bir faaliyette bulunamayacaklarını, ticaret ve sanayi müesseselerinde görev alamayacaklarını, ticari mümessil veya ticari vekil veya kolektif şirketlere ortak veya komandit şirketlere komandite ortak olamayacaklarını belirtiyor.

bence biraz araştır ilk once

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
ben yeterince bu konuda araştırma yaptım oku da öğren;

MEMURLARIN SERBESTÇE ELDE EDEBİLECEĞİ KAZANÇ VE İRATLAR
Gelir Vergisi Kanunun “Gelirin Unsurları” Başlıklı 2. maddesinde, gelire giren kazanç ve iratlar yedi başlıkta incelenmiştir. Bunlar; Ticari kazançlar, Zirai kazançlar, Ücretler, Serbest meslek kazançları, Gayrimenkul sermaye iratları, Menkul sermaye iratları ve Diğer kazanç ve iratlardır. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, memurlar için, bu kazanç ve iratlardan sadece ticari kazançlardan bir kısmını ilgilendiren bir yasaklama getirmiştir. 657 sayılı Kanunun 28 inci maddesinde; "Memurlar Türk Ticaret Kanununa göre (Tacir) veya (Esnaf) sayılmalarını gerektirecek bir faaliyette bulunamaz, ticaret ve sanayi müesseselerinde görev alamaz, ticari mümessil veya ticari vekil veya kollektif şirketlerde ortak veya komandit şirkette komandite ortak olamazlar (Görevli oldukları kurumların iştiraklerinde kurumlarını temsilen alacakları görevler hariç).
Memurların üyesi oldukları yapı, kalkınma ve tüketim kooperatifleri ile kanunla kurulmuş yardım sandıklarının yönetim ve denetim kurulları üyelikleri görevleri ve özel kanunlarda belirtilen görevler bu yasaklamanın dışındadır.
Eşleri, reşit olmayan veya mahcur olan çocukları, yasaklanan faaliyetlerde bulunan memurlar bu durumu 15 gün içinde bağlı oldukları kuruma bildirmekle yükümlüdürler." hükümleri yer almaktadır.
Maddede görüldüğü gibi memurlar için getirilen yasaklamalar ticari kazançlarla ilgilidir. Dolayısıyla memurlar;
- Kanunlarla yasak edilmemiş olması şartıyla,
- İlgili kanunlar uyarınca vergilendirilmiş olmak kaydıyla,
- Devlet memurunun itibar ve güvenini sarsacak davranışlarda bulunmasına neden olmamak kaydıyla,
- İş devamlılığı ve verimi ile mesaisine engel olmamak kaydıyla,
- Memuriyet nüfuzunu kullanarak karşıdakini mağdur etmemek kaydıyla,
Ticari kazanç dışındaki diğer kazanç ve iratları serbestçe elde edebilir. Örneğin bir memur, ücret geliri; serbest meslek geliri, zirai kazanç, gayrimenkul sermaye iradı ya da arızi bir kazanç elde etmesi mümkündür.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5